anuska25 08.06.04, 13:34 Czekam na opinie. Interesuje mnie jakiś mały, z uchwytami do wstawania. mail:anuska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonabw Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 09.06.04, 21:06 Też miałam ten dylemat, przejrzałam w internecie wszystkie oferty i oglądałam na żywo. I doszłam do wniosku, że wszystkie kojce są takie same, różnią się tylko kolorami tapicerki i firmą. No i cenami. Zdecydowałam się kupić najtańszy jaki zobaczyłam 199 zł, jakiejś włoskiej firmy. Dziś był debiut, mojej Marcie bardzo się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 09.06.04, 21:07 Peg perego, chicco???A jakie wymiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25000 Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 16.06.04, 18:37 Firm na rynku jest kilka.Jest chyba tak jak pisze Iwona że różnią się tylko ceną i kolorami.W Świecie Dziecka w Warszawie na Puławskiej były kojce firmy cam brestil brewi najtańsze są brestil.Według mnie najlepsze są największe. ka Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 30.06.04, 21:02 i jeszcze jedno: INTERESUJE MNIE NA CO ZWRACAĆ UWAGĘ PRZY WYBORZE KOJCA. cHCĘ KUPIĆ KOJEC-ŁÓZKO TURYSTYCZNE W JEDNYM,POMÓŻCIE ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 30.06.04, 21:37 Ja mam osobne łóżeczko turystyczne, więc tu nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: KOJEC-JAKI NAJLEPSZY 30.06.04, 22:01 ale na co zwracać uwagę? czy musi być np.siedem nóg? Jaki materac? Odpowiedz Link Zgłoś