szedarii 26.03.12, 12:43 Kupował ktoś sandałki z nexta z korkową wkładką, takie np. www.next.co.uk/g373536s2 i takie z profilowaną www.next.co.uk/x492758s5 Interesuje mnie jaka podeszwę one mają - twardą czy miękką? Łatwo się zgina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_kolegi Re: korkowe sandałki next 26.03.12, 12:54 My mieliśmy w tamtym roku te z pierwszego linku tylko różowe, niestety nie polecam, mniej więcej po miesiącu ta warstwa zabezpieczająca korek od spodu szybko na piętach się starła, a korek się zaczął wykruszać i rozpadać. Lepsze wrażenie zrobiły na mnie takie ze zwykłą plastikową podeszwą, bo kupiłam 2 pary, ale za długo starsza już w nich nie pochodziła, bo lato się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
szedarii Re: korkowe sandałki next 26.03.12, 15:47 Dzięki za opinię. s Szkoda ze taka slabizna... Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: korkowe sandałki next 26.03.12, 16:26 Nie mogę sobie wyobrazić że ten korek się zgina tak jak powinien się zginać dobry but dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: korkowe sandałki next 26.03.12, 16:31 Nie zgina się, tak samo jak wszystkie sandałki na cienkiej podeszwie Moje dzieci te sandałki bardzo lubiły, ja też, do czasu, bo od zeszłej kolekcji jakoś mnie nie powalają, przede wszystkim jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahani7 Re: korkowe sandałki next 26.03.12, 18:00 Kupiłam w zeszłym roku dla córki, były beznadziejne. Korek bardzo twardy, w dodatku tak wyprofilowany, że jak córka krzywo stanęła to wbijał jej się w nogę. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś