Dodaj do ulubionych

sandalki superfit te chwalone ;)

09.04.12, 23:01
Dziewczyny, pls, pomozcie. W jednym z wątkow chwalilyście bardzo sandałki superfit dla maluchów. Moje pytanie: czy chodzi o te
1 www.butyk.pl/towar.11811.Sandly_Superfit_6-00032.html
czy o te?
2 www.butyk.pl/towar.11814.Sandly_Superfit_6-00011.html
Pamiętam, że dla Starszego tez miałam jakies małe superfity, były super, ale modelu nie pamiętam... Na pewno żółwika ani innej rybki nie miały wink
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 09.04.12, 23:16
      Janka, bo za czasów naszych starszych było autko na rzepie a nie zwierzakwink
      Na moje oko, to te sandałki niczym poza zwierzęciem i kształtem rzepa się nie różnią. Podeszwa taka sama, środek taki sam, zapiętek taki sam.
      • janka39 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 09.04.12, 23:30
        a cena? wink
        Kurcze, az jutro zapytam syna, która to nasza piwnica jest i może odkopię te buty, żeby sprawdzić, czy jest autko... wink
        Własnie zarezerwowalam z żuwikiem, ostatnie 26 wink
        Ale... sprawdziłam te model w mivo i wychodzi, że 26 ma ledwie 16 cm, a ja potrzebuje 17... uncertain

ps. Mmala, te półbuty S są swietne, dzieki za namiar, wczesniej nawet nie wiedziałąm, że w butyku maja buty dziecięce smile
        • mmala6 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 09:03
          a nie zwróciłam uwagi, że cena jest innawink ciekawe dlaczego, może to nowa i stara kolekcja albo coś w tym stylu?aaaprzypomniałam sobie,że na naszych była piłka na rzepie ale na pewno były też wersje z autkami.
          W Butyku za wiele dziecięcych nie mają ale można trafić, jak widaćwink
          Żółwik słodki jestsmile
          ja nie wiem co z sandałami dla małego, na razie ma crocsy, lata w nich po domu. Kupię chyba jakieś piankowe może adidas czy jakieś takie i drugie jakieś niedrogie, może z barren schuhe, bo mały szaleje na laufardzie więc buty będzie zużywał na kilogramy.
          • konwalia-82 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 09:05
            te z piłką widziałam w pń w tkmaxx za 69 albo 79 ale małe rozmiary(18-22 chyba)
            • janka39 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 10:06
              Wro - Tydzien temu w tk maxx byly fajne superfity, ale 31 i 32 za 79 zl, tymczasem dla Starszego potrzebuje 34.
              Dla Mlodszego nie znalazlam nic, bo byly tylko 20, 21 - naturino chyba. Sliczne smile
              A ten zolwik nie jest zbyt... infantylny wink dla ponad dwulatka? wink
              • mmala6 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 10:44
                janka39 napisała:

>
                > A ten zolwik nie jest zbyt... infantylny wink dla ponad dwulatka? wink

no masz rację, dwulatek to zbyt poważny wiek na jakiegoś 'żółwika', jeszcze jakby to był ŻÓŁW to inna sprawawink
                • janka39 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 11:04
                  Kochana, ale on latem przekoczy magiczny wiek 2,5 roku! wink
                  Ale ok, przyjmijmy, ze to jest Zuw, nie zuwik wink

A ktos moglby mi zmierzyc dl wkladki w 26? Rzeczywiscie ma tylko 16 cm?
                  • emma6666 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 18:46
                    Janka, te drugie. Ale te pierwsze mają chyba taką samą podeszwę, przynajmniej na zdjęciu.

Jaki kolor tych z piłką z tkmaxx?
                    • konwalia-82 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 19:01
                      emma granat, wiec mojej nie kupilam, dziewczynskich nie mieli
                      • emma6666 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 20:47
                        konwalio, a byś mi kupiła? będę wdzięczna przeogromnie
                        • konwalia-82 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 21:30
                          emma daj nr i rozmiar na priv
                          • emma6666 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 21:39
                            chętnie ale nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem czemu nie działa.
                            • konwalia-82 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 10.04.12, 21:44
                              napisz na konwalia-82@gazeta.pl

ja do ciebie nie mogłam wysłać, wyskakuje, że nie przyjmujesz wiadomości od nieznajomych
                              • emma6666 Re: sandalki superfit te chwalone ;) 11.04.12, 11:54
                                Pojechałam dziś do tkmaxx.
                                Butki fajne ale malutkie rozmiary, z większych tylko sandały szmaciane naturino granatowe na białej fajnie elastycznej podeszwie, rozmiar 24 i 25 po 79,99. www.mivo.sklep.pl/product-pol-3833-Naturino-7785.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka