Dodaj do ulubionych

Obniżki na c&a online

23.04.12, 09:30
dostalam info na maila przed chwilą, przeceny owszem atrakcyjne ale z naszej rozmiarówki prawie wszystko wykupione sad
Obserwuj wątek
    • kasiol81 Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 10:09
      Przeceny świetne, ja jeszcze zdążyłam ale nie wszystko co chciałam uncertain
      • mama_amelii Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 10:27
        Ja zdążyłam kupić 2 bluzki z Hello kitty po 19,90 ,2 topy po 14,90 i 2 bluzeczki z kr na przyszły rok po 14,90.Zależało mi na Fredce z Fineasza i Ferba,ale to nic ,ogólnie jestem zadowolonasmile
        • annex81 Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 10:36
          A mi na czym najbardziej zależało( to nim doszłam do płatności) to "zabrało" (towar się wyprzedał) mi z koszyka sad
    • dixi Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 10:53
      ja jednak coś kupiłam: mianowicie bluzę, koszulę +t-shirt i stopki smile
      dodatkowo w trakcie zakupów wyskoczył mi kod na - 10% smile
      • dziewczyna_kolegi Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 11:54
        Mnie się też towar już z koszyka wyprzedał sad
        • annaparzonka Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 12:30
          A dajcie link Bo ja nic przecenionego nie widze
          • mama_amelii Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 12:35
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20pojedyńczych%20artykułów/Dziewczynki%20rozm.%2092-128
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20pojedyńczych%20artykułów/Chłopcy%20rozm.%2092-128
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Kobiety
            Niestety większość wyprzedana,chociaż pokazuje,że na wyczerpaniusad
    • jusstinna Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 12:34
      Z rozmiarami ciężko, dla córki na 104 jeszcze się udało, dla synka 86 niestety nic nie upolowałam, sporo rzeczy uciekło z koszyka.
      • kasiol81 Re: Obniżki na c&a online 23.04.12, 19:07
        Mam pytanie - można gdzieś podejrzeć zamówienie na stronie c&a?
        • syka7 Re: kasiol81 23.04.12, 19:41
          Ja też 1 raz zamówiłam ale nie wiem gdzie to zobaczyć podpinam się pod Twoje pytanie.
          Nie dostałam nawet wiadomości ze zamówiłam na pocztę czy tak jest?
          Kurcze i zapłaciłam za to od razu sad a nic o tym nie wiem, nieładnie.
          • kinas3 Re: kasiol81 23.04.12, 20:41
            Podejrzeć nie można na stronie. Powinien przyjść mail z info o potwierdzeniu przyjęcia zamówienia i drugi potem o wysyłce. Zamawiałam już klika razy zawsze było wszystko w najlepszym porządku.
            • beakarp brak potwierdzenia:( 23.04.12, 22:49

do mnie tez zaden mail nie przyszedł, a płaciłam od razu..
              • kasiol81 Re: brak potwierdzenia:( 23.04.12, 23:02
                No to troszkę "kulawo" z tym brakiem podglądu...a dostałam, i wczoraj i dziś robiłam u nich zakupy, i jednego i drugiego potwierdzenie mailowe mam, wczorajsze zamówienie już wysłane, no i ja brałam za pobraniem, też 0 zł a wiem za co płacę.
                • mama_amelii Re: brak potwierdzenia:( 24.04.12, 07:29
                  Ale do czego ten podgląd,masz opis co kupiłaś i numer zakupu,cenę w mailu.Możesz w koszyku patrzec co kupiłaś,usuwać,dokupywać itp,ale po złożeniu zamówienia koszykl znika.
                  W ciągu ostatnich 3 tyg zamówiłam 3 przesyłki i wszystkie były w ciągu 4 dni z zawartością ta którą zamówiłam.Możesz anulowac zamówienie,albo później zwrócić zamówione ciuszki.Nie robią żadnych problemów.
              • mama_amelii beakarp 24.04.12, 07:25
                Zadzwoń do nich na infolinię(bardzo miła i pomocna obsługa),bo mi tez kiedyś mail nie dotarł i po tyg dopiero jak zadzwoniłam co się dzieje(na forum się dowiedziałam,zę trzeba dostać maila) zamówienie poszło w ruch.
                • beakarp Re: beakarp 24.04.12, 19:43
                  zadzwoniłam, pani poradziła zamówić jeszcze raz za pobraniem....tylko co z tego jak tych rzeczy juz oczywiście NIE MA w ofercie....no to sobie poczekam na zwrot kasy na konto....
                  wściekła jestem, i tyle
                  • jusstinna Re: beakarp 24.04.12, 20:04
                    Też nie dostałam maila, a placilam z góry.
                    Rozumiem, że nie mam się co spodziewać przesyłki i muszę dzwonić do c&a, tak?
                    • beakarp Re: beakarp 24.04.12, 20:41
                      tak, po 41gr za minutę rozmowy sad
                    • aniuta65 Re: beakarp 25.04.12, 09:04
                      Ja zamawiałam i zapłaciłam kartą. Dostałam potwierdzenie i informacje ze przesyłka jest w drodze.
                      Kilka miesięcy temu zamawiałam ale nie dostałam potwierdzenia , potwierdzenie przyszło póżniej, tuz przed informascją ze wysłane.
    • alexalexa Re: Obniżki na c&a online 24.04.12, 15:08
      też zamówiłam i nie dostałam potwierdzenia - zadzwoniłam na infolinię, pani powiedziała, że nie dostali zlecenia zamówienia prawdopodobnie przez błąd techniczny - zwrócą kasę
      dziś zamówiłam po raz kolejny, znów zapłaciłam i znów ta sama akcja
      chyba zrezygnuję z zakupów u nich
      • syka7 Re: alexalexa 24.04.12, 15:17
        Ja mam podobnie pierwszy raz u nich zamówiłam i taki cyrk.
        zamówienia u nich nie ma, kasa poszła teraz mam zamrożone 200zł
        Ciekawe w jakim zwrocą kase ?
        • aregiec Re: alexalexa 24.04.12, 15:38
          Ja zamawiałam wczoraj po południu, mail potwierdzający przyszedł po kilku minutach od zatwierdzenia zamówienia ale zamawiałam za pobraniem Dzisiaj w południe dostałam maila że paczka wysłana.
          • alexalexa Re: alexalexa 24.04.12, 15:57
            ja zamroziłam 150zł - pani nie wie kiedy pieniadze zwróca
            a że uparta jestem - zamówiłam za pobraniem, haha
    • alexalexa Re: Obniżki na c&a online 24.04.12, 16:00
      no i właśnie dostałam potwierdzenie
      Syka7 - zamów za pobraniem, niech zyje Poczta Polska
      • mama_amelii Re: Obniżki na c&a online 24.04.12, 16:08
        Ja zawsze zamawiam za pobraniem Poczta polskąsmile
        • anick5791 Re: Obniżki na c&a online 24.04.12, 18:58
          Też zamawiam za pobraniem PP
          • makoc Re: Obniżki na c&a online 24.04.12, 21:10
            najpierw zamówilam z platnoscia przelewem, ale nie dostalam maila potwierdzajacego. zamowilam drugi raz za pobraniem i oczywiscie mail jest. Na infolini kazali teraz czekac na zwrot kasy sad
            • jusstinna Re: Obniżki na c&a online 25.04.12, 09:37
              Po 5 minutach oczekiwania na rozmowę z konsultantką za jedyne 0,41gr/min, miła pani poinformowała mnie, że mojego zamówienia nie ma i kiedyś oddadzą mi kasę. uncertain
              • mamanatalki87 Re: Obniżki na c&a online 25.04.12, 09:40
                zamówiłam za pobraniem , dziś wysłali wszystko co w zamówieniu ..
                • corrina_f1 Re: Obniżki na c&a online 25.04.12, 10:07
                  I po ptakach. Wysyłka wciąż 0 zł do 3 maja ale koniec obniżek sad Spóźniłam się oczywiście...
                  • edyta0 Re: Obniżki na c&a online 25.04.12, 10:10
                    Niebawem kolejne obnizki, wiec uszy do gory wink
                    • mama_amelii Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka!!! 26.04.12, 11:37

• farfale Re: Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka 26.04.12, 13:33
                        a jaki jest ten numer na infolinie?
                        • mama_amelii Re: Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka 26.04.12, 13:42
                          Skontaktuj się z nami telefonicznie pod następującym numerem: Tel. : 0801 449 090
                          (0,41 PLN/min. z sieci stacjonarnej i z komórkowej.)
                          • a-e-p Re: Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka 26.04.12, 15:13
                            Jak widac nie tylko ja mam problemy z niezrealizowanym zamowieniem. Na maila nie dostałam potwierdzenia a głupia zapłaciłam z góry. Jakoby mieli problemy techniczne (magiczne słowo, ktore nic nie oznacza) a konsultantka zasugerowała ze moze mialam przerwę w dostawie pradu smile smile Juustinna u Ciebie pewno tez była przerwa, tylko nie zauwazyłas smile Teraz wymieniam maile aby odzyskac swoje pieniadze.

Drodzy Panstwo w C&A przestancie robic z ludzi idiotów i sprzedawac towar ktorego nie macie. Raczej nie skorzystam juz z Waszego sklepu on-line.

• jusstinna Re: Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka 26.04.12, 16:54
                              Z pewnością miałam przerwę w dostawie prądu w pracy i kilkadziesiąt osób nic nie zauważyło. wink
                              Mi przynajmniej kobieta kitu nie wciskała, tylko powiedziała, że u nich była awaria.
                              Ja też raczej ze sklepu online nie skorzystam, łaski nie robią.
                              A za pobraniem nie zamierzam zamawiać, bo zazwyczaj nie ma mnie w domu, a na dodatek gotówkę rzadko przy sobie noszę.
                              • aniuta65 Re: Od jutra 27 znowu 20% i dalej darmowa wysyłka 26.04.12, 17:19
                                A ja dziś dostałam paczkę kurierem.W paczce wszystko co zamówiłaM.
    • szmytka1 a jakie długie sa koszulki na 116 na krótki rękaw? 26.04.12, 17:52
      A może któraś z Was zamawiała t-shirty na chłopca w rozmiarze 116? Chodzi mi o te tańsze po 19,90. Czy mogłybyście mi napisać ile mają cm od ramienia do dołu? Mogę się zrewanżować mierząc takie w r. 122 i bluzki z długim rękawem oraz spodnie i spodenki na 116, jeśli ktoś potrzebowałby tych rozmiarów.
      • alexalexa Re: a jakie długie sa koszulki na 116 na krótki r 30.04.12, 10:50
        czy ktoś już dostał zwrot kasy za "tą ich chwilową przerwę w dostawie prądu"?
        • jusstinna ja nie :/ 30.04.12, 11:02
          Już tydzień minął i cisza.
        • plum1000 Re: a jakie długie sa koszulki na 116 na krótki r 30.04.12, 17:11
          mi dzis przyszla paczka za pobraniem.nie otrzymalamn zadnego maila po zlozeniu zakupu myslalam więc ze nie przyjdzie paczka.a jednak przyszla
          • makoc Re: a jakie długie sa koszulki na 116 na krótki r 02.05.12, 11:54
            ja tez nie dostalam jeszcze zwrotu kasy za zamowienie, którego nie otrzymali sad

za to dostalam zamówienia, ktore zamówilam za pobraniem.
            • alexalexa Re: a jakie długie sa koszulki na 116 na krótki r 02.05.12, 12:53
              u mnie to samo, poczekam do poniedziałku i jak nic z tego - będę inerweniować
              • jotka_aa Mam zwrot pieniążków 03.05.12, 14:44
                Zamówienie "niedoszłe" z 26 kwietnia.....pieniążki wróciły do mnie 2 maja.
                • syka7 Re: zwrotu pieniążków brak z 24.04 03.05.12, 15:34
                  Dalej nie ma zwrotu z niezrealizowanego przez nich zamówienia z dnia 24.04.12
                  ciekawe jak długo jeszcze to potrw.,
                  syka7 Zabrze
                  • miwusia1977 Re: zwrotu pieniążków brak z 24.04 03.05.12, 21:55
                    ja sie tylko zezlilam. Zamowilam na wyprz. polar i zaplacilam 79,99. Przedwczoraj ogladam ich rzeczy by domowic cos z 20% rabatem i co? Cena regulowana 69,99 a od tego jeszcze 20% rabatu.. Grr ale mnie nabili w balona
    • beakarp dostałyście zwrot? 08.05.12, 14:01

pisałam @-le, i tylko automatyczna odp ze zajmą się sprawą....Pieniądze poszły 23.04 za pośrednictwem PayU /nie mam tam konta/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka