gosjana 19.05.12, 15:38 Muszę kupić synowi sandały, maja mieć zakryte palce i najlepiej czarne jedyne jakie wpadły mi w oko to sandały Keen, napiszcie proszę, czy sandały tej firmy są wygodne, trwałe i warte swojej ceny? może polecicie inne sandały zabudowane w rozm 37 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolzz Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 16:33 Jestem wielka fanka sandalow dla dzieci firmy Keen. Chodzi w nich zarowno moja corka lat 6 jak rowniez syn lat 2. Moje dzieci glownie szaleja w nich hulajnogach mikro - sandaly chronia ich palce dzieki zabudownym palcom. Sa niezwykle trwale; piore je w pralce i nic sie nie dzieje. Przetestowalam modele Venice i Newport, i oba modele bardzo polecam. A przy okazji moj maz bardzo sobie chwali sandaly Keen Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:03 Potwierdzam - Keeny są rewelacyjne, bardzo wygodne i niezniszczalne. Mój syn 9 lat, od paru lal wierny jest tylko tym butom.Na pewno warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:00 Dla dziecka nie miałam ale osobiście uwielbiam Keeny i uważam że są warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:27 Moje dziewczyny właśnie chodzą 3 sezon w keenach /oczywiście nie w tych samych/. Na hulajnogi, laufrady, rowery- super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bitchymode Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 18:36 Mierząc buty, sprawdźcie czy mały palec nie wyłazi przez jedno z wycięć. Moze to być trochę wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
jmk_pm Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 22:41 Na sandały Keen trzeba niestety uważać. Kupiłam córkom tak, jak autorka tego wątku Keen Whisper forum.gazeta.pl/forum/w,583,126993827,,Won_sandalow_Keen.html?v=2 i choć buty świetne i wytrzymałe, to podeszwa śmierdziała paskudnie. Choć tylko w połączeniu z bosą stopą - w żadnych innych butach nieśmierdzącą. Prałam sandały co drugi dzień, psikałam odświeżaczem, porażka. To chyba przypadłość niektórych modeli Keen. Ponieważ nie wiadomo których, więcej się nie skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: sandały Keen dla chłopca 20.05.12, 10:44 Przeczytałam zalinkowany wątek i się załamałam, a już miałam kupić model KANYON, rozumiem że one zaczynają śmierdzieć po kilku razowym użyciu, nie można tego stwierdzić od razu po zakupie ? A może ten zapaszek wydzielają tylko Whisper? Odpowiedz Link Zgłoś
helly.g Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 08:43 Cóż, ja kupiłam model Whisper i więcej nie kupię żadnych Keenów. Choć nie każdy model śmierdzi, nie wiem, jak je rozpoznać. Nowe nie śmierdziały ;-( Jeśli masz czas i zdrowie do składania reklamacji, może zaryzykuj? Odpowiedz Link Zgłoś
odra78 Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 09:52 mój mąż nosi Newporty ja też i jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
helly.g Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 10:28 To może trzeba zrobić listę tych, które są sprawdzone i nie śmierdzą Newporty są podobnym modelem do Whisper, jeśli mają podeszwę z innego tworzywa, to jest szansa na normalną woń. Odpowiedz Link Zgłoś
eny79 Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 09:58 W czasie mierzenia butów sprawdź czy may palec nie wychodzi przez jedno z wycięć. Minie tak własnie w Keenach "ucieka" . Odpowiedz Link Zgłoś