Dodaj do ulubionych

sandały Keen dla chłopca

19.05.12, 15:38
Muszę kupić synowi sandały, maja mieć zakryte palce i najlepiej czarne wink jedyne jakie wpadły mi w oko to sandały Keen, napiszcie proszę, czy sandały tej firmy są wygodne, trwałe i warte swojej ceny?
może polecicie inne sandały zabudowane w rozm 37 ?
Obserwuj wątek
    • karolzz Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 16:33
      Jestem wielka fanka sandalow dla dzieci firmy Keen. Chodzi w nich zarowno moja corka lat 6 jak rowniez syn lat 2. Moje dzieci glownie szaleja w nich hulajnogach mikro - sandaly chronia ich palce dzieki zabudownym palcom. Sa niezwykle trwale; piore je w pralce i nic sie nie dzieje. Przetestowalam modele Venice i Newport, i oba modele bardzo polecam. A przy okazji moj maz bardzo sobie chwali sandaly Keen smile
      • sylwina76 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:03
        Potwierdzam - Keeny są rewelacyjne, bardzo wygodne i niezniszczalne. Mój syn 9 lat, od paru lal wierny jest tylko tym butom.Na pewno warte swojej ceny.
    • katasia1 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:00
      Dla dziecka nie miałam ale osobiście uwielbiam Keeny i uważam że są warte swojej ceny.
      • monix123 Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 17:27
        Moje dziewczyny właśnie chodzą 3 sezon w keenach /oczywiście nie w tych samychwink/. Na hulajnogi, laufrady, rowery- super. Polecam.
    • bitchymode Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 18:36
      Mierząc buty, sprawdźcie czy mały palec nie wyłazi przez jedno z wycięć. Moze to być trochę wkurzające.
    • jmk_pm Re: sandały Keen dla chłopca 19.05.12, 22:41
      Na sandały Keen trzeba niestety uważać. Kupiłam córkom tak, jak autorka tego wątku Keen Whisper
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,126993827,,Won_sandalow_Keen.html?v=2
      i choć buty świetne i wytrzymałe, to podeszwa śmierdziała paskudnie. Choć tylko w połączeniu z bosą stopą - w żadnych innych butach nieśmierdzącą. Prałam sandały co drugi dzień, psikałam odświeżaczem, porażka.
      To chyba przypadłość niektórych modeli Keen. Ponieważ nie wiadomo których, więcej się nie skuszę.
      • gosjana Re: sandały Keen dla chłopca 20.05.12, 10:44
        Przeczytałam zalinkowany wątek i się załamałam, a już miałam kupić sad model KANYON, rozumiem że one zaczynają śmierdzieć po kilku razowym użyciu, nie można tego stwierdzić od razu po zakupie ?
        A może ten zapaszek wydzielają tylko Whisper?
        • helly.g Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 08:43
          Cóż, ja kupiłam model Whisper i więcej nie kupię żadnych Keenów. Choć nie każdy model śmierdzi, nie wiem, jak je rozpoznać. Nowe nie śmierdziały ;-( Jeśli masz czas i zdrowie do składania reklamacji, może zaryzykuj?
          • odra78 Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 09:52
            mój mąż nosi Newporty ja też i jesteśmy bardzo zadowoleni.
            • helly.g Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 10:28
              To może trzeba zrobić listę tych, które są sprawdzone i nie śmierdzą wink Newporty są podobnym modelem do Whisper, jeśli mają podeszwę z innego tworzywa, to jest szansa na normalną woń.
    • eny79 Re: sandały Keen dla chłopca 21.05.12, 09:58
      W czasie mierzenia butów sprawdź czy may palec nie wychodzi przez jedno z wycięć. Minie tak własnie w Keenach "ucieka" .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka