mamaszyma 22.06.04, 09:39 Chciałabym kupic synkowi (9,5 miesiąca) zabawke z Tiny Love i nie moge sie zdecydować czy kupic interaktywna piłke czy grajaca wieżę? Moze któreś z Was ma jedną z nich i może mi coś doradzić? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaszyma Re: zabawki Tiny Love, jakie? 28.06.04, 09:41 żadna z Was nie ma którejs z tych zabawek? szkoda, muszę sama zdecydować.... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama20 wole fisher price 28.06.04, 12:25 moim zdaniem zabawki tiny love sa dla mlodzszych dzieci kup mu np. cos fisher price np.pileczkowa zjezdzalnie lub cos innego tanszego maja supr zabawki i bardzo duzy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: wole fisher price 28.06.04, 21:57 Szkoda, że żadna z mam nie wypowiedziała się o tych zabawkach, bo też stoję przed wyborem na która się zdecydować. Po obserwacji jednej i drugiej stwierdziłam, że chyba wybór zależy od temperamentu dziecka: jeśli lubi zabawy "stabilne" to muzyczną wieżę, a jeśli nie może usiedzieć w jednym miejscu to raczej piłkę. Ja sama zdecyduję się raczej na piłkę, ale dlatego, że synek ma pół roku, a zgodnie z zapewnieniem producenta piłka jest pomocna przy nauce zamodzielnego siadania i raczkowania. Ale wieża też jest fajna, więc myślę, że nie oprę się pokusie i sprawię ją małemu np. na urodziny lub gwiazdkę. Wydaje mi się, że wieża nadaje się bardziej dla starszych dzieciaczków, bo wrzucanie piłeczek, nakładanie obręczy to już wyższa szkoła jazdy. Myślę, że Twojemu Maluchowi bardziej przyda się wieża. A co do fisher price-piłeczkowa zjeżdżalnia również bardzo mi się podoba. Oprócz niej fajna jest też zabawka o nazwie "arkada"(takie urządzenie z młoteczkiem w zestawie do wbijania piłek do środka - są efekty specjalne, czyli światełka i muzyczka). No i garnuszek na klocuszek - sorter, bardzo fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: wole fisher price 30.06.04, 10:18 Nikt mi nie pomógł podjać decyzji, więc zamówiłam grającą wieżę, tam wkłada się ajkieś piłeczki do środka i rózne takie "edukacyjne" rzeczy. Mam nadzieję, że wiecej amm wypowie się na temat zabawek tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś