Dodaj do ulubionych

zabawki Tiny Love, jakie?

22.06.04, 09:39
Chciałabym kupic synkowi (9,5 miesiąca) zabawke z Tiny Love i nie moge sie
zdecydować czy kupic interaktywna piłke czy grajaca wieżę? Moze któreś z Was
ma jedną z nich i może mi coś doradzić? Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • mamaszyma Re: zabawki Tiny Love, jakie? 28.06.04, 09:41
      żadna z Was nie ma którejs z tych zabawek? szkoda, muszę sama zdecydować....
    • mlodamama20 wole fisher price 28.06.04, 12:25
      moim zdaniem zabawki tiny love sa dla mlodzszych dzieci kup mu np. cos fisher
      price np.pileczkowa zjezdzalnie lub cos innego tanszego maja supr zabawki i
      bardzo duzy wybor.
      • leigh4 Re: wole fisher price 28.06.04, 21:57
        Szkoda, że żadna z mam nie wypowiedziała się o tych zabawkach, bo też stoję
        przed wyborem na która się zdecydować. Po obserwacji jednej i drugiej
        stwierdziłam, że chyba wybór zależy od temperamentu dziecka: jeśli lubi
        zabawy "stabilne" to muzyczną wieżę, a jeśli nie może usiedzieć w jednym
        miejscu to raczej piłkę. Ja sama zdecyduję się raczej na piłkę, ale dlatego, że
        synek ma pół roku, a zgodnie z zapewnieniem producenta piłka jest pomocna przy
        nauce zamodzielnego siadania i raczkowania. Ale wieża też jest fajna, więc
        myślę, że nie oprę się pokusie i sprawię ją małemu np. na urodziny lub
        gwiazdkę. Wydaje mi się, że wieża nadaje się bardziej dla starszych
        dzieciaczków, bo wrzucanie piłeczek, nakładanie obręczy to już wyższa szkoła
        jazdy. Myślę, że Twojemu Maluchowi bardziej przyda się wieża.
        A co do fisher price-piłeczkowa zjeżdżalnia również bardzo mi się podoba.
        Oprócz niej fajna jest też zabawka o nazwie "arkada"(takie urządzenie z
        młoteczkiem w zestawie do wbijania piłek do środka - są efekty specjalne, czyli
        światełka i muzyczka). No i garnuszek na klocuszek - sorter, bardzo fajny...
        • mamaszyma Re: wole fisher price 30.06.04, 10:18
          Nikt mi nie pomógł podjać decyzji, więc zamówiłam grającą wieżę, tam wkłada się
          ajkieś piłeczki do środka i rózne takie "edukacyjne" rzeczy. Mam nadzieję, że
          wiecej amm wypowie się na temat zabawek tej firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka