fredy58 22.06.12, 22:54 Hej dziewczyny możecie polecić gdzie wartko zamówić szafę pod zabudowę przesuwną typu komandor ale oni trochę dużo za nią chcą, więc odpada ikea nie robi i nie wiem czy jest jeszcze ktoś w przystępnej cenie wart polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_aw Re: szafa pod zabudowę przesuwna 22.06.12, 23:17 Napisz maila do mnie, to podam Ci namiary. m_aw @ op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: szafa pod zabudowę przesuwna 23.06.12, 12:12 Indeco, zamawiałam parę lat temu, wyszło wiele taniej niż Komandor. Szafa stoi do dziś, co prawda zmieniłabym 'design' ale nic jej nie dolega. Myślę jednak, że wiele zależy od majstra który szafę składa. Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: szafa pod zabudowę przesuwna 23.06.12, 12:22 Temat przerabialam niedawno. Praktycznie kazda firma zrobi szafe co najmniej 20% taniej niz Komandor. Ja moge dac namiar na firme w Krakowie. Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
someone31 Re: szafa pod zabudowę przesuwna 07.07.12, 10:11 witam, proszę o namiary tej firmy z Krakowa - chodzi o szafę na wymiar. Dizękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
janetjackson Re: szafa pod zabudowę przesuwna 18.09.13, 12:48 Czy po roku ktoś napisze? Bo Komandor też mi coś nie leży, a wiem że wiele firm produkuje szafy. Mąż chce instalować sam, więc dobrze by było, żeby nie było zbyt trudne, mąż zdolny, ale no… ma swoje lepsze i gorsze dni. Przy czym to szafa do nowego mieszkania, więc oprócz tego, że ładna to jeszcze ma służyć latami, a nie wykoleić się po kilku miesiącach ponad 2 metry szerokości, więc chyba 3 skrzydłowa wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: szafa pod zabudowę przesuwna 18.09.13, 12:56 ja moge dac namiary na warszawe i okolice.niedawno robilam dwie szafy i kilka pawlaczy na zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: szafa pod zabudowę przesuwna 26.11.13, 10:27 hugo, możesz mi na @ gazetowego przesłać namiary na tę firmę?? z góry dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
ola4-0 Re: szafa pod zabudowę przesuwna 19.09.13, 12:59 radzę poszukać w najbliższej okolicy firmy robiącej na wymiar, my robiliśmy wyceny w kilku firmach między innymi Komandor, Senator, Ikea różnice do ok 1200zł za to samo rozwiązanie a zamówiliśmy w takiej właśnie, niewielkiej pierwszą robiłam 5lat temu, później poleciłam rodzicom-zabudowali im 2 wnęki a w ubiegłym roku zamawiałam u nich kolejną-zadowoleni jesteśmy mogę podać namiary- Dolny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Ola4 19.09.13, 14:00 hej mozesz mi podac namiary na mejla malgorzatkka@interia.pl jestem z Wroclawia a piszesz ze masz namiary na Dolny Slask i mozesz podeslac zdjecie ten swojej szafy?? bede wdzieczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
ola4-0 Re: Ola4 19.09.13, 14:09 hej, oczywiście zdjęcie zaraz wyślę, razem z namiarami tylko nie wiem czy ci odległość będzie pasowała, firma z Dzierżoniowa jest Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaslow Re: szafa pod zabudowę przesuwna 26.11.13, 10:16 Jak masz zdolności manualne i wiertarkę to możecie zamówić systemy do szaf do samodzielnego montażu. Trochę na tym zaoszczędzicie Valcomp takie robi na pewno, bo my zamawialiśmy od nich, ale pewnie jest tego więcej na rynku. Można to od nich ze sklepu zamówić albo nawet w jakimś markecie budowlanym dostać, a jakość dobra i z długą gwarancją Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaag Re: szafa pod zabudowę przesuwna 20.05.14, 12:54 my zamontowaliśmy z mężem śliczną szafę na systemach do drzwi przesuwnych właśnie z valcompu. Wyszło bajecznie, a do tego ta płytę która jest zamontowana jako drzwi, pomalowaliśmy własnoręcznie więc wszystko jest po prostu cukierkowe nasza córka jest przeszczęśliwa, bo może chować się w szafie bez obaw, że nie będzie mogła wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś