bogatka02 23.08.12, 20:19 Czy taki model i głównie KOLOR butów byłby dobry dla chłopaka? allegro.pl/kozaczki-cieple-ecco-snowboarder-gore-tex-fiolet-i2522367427.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariannamm Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 20:21 Mi raczej bardziej dziewczece sie wydaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 20:23 Moim zdaniem niespecjalnie... Sama miałam rok temu podobne dylematy, nie zdecydowalam się na fiolet dla przedszkolaka płci męskiej. A tu dodatkowo jest napis ecco w kolorze lila. Ale podejrzewam, że wielu mamom to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 20:24 Może warto ZAINTERESOWANEGO zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 21:58 Kupiłam w zeszłym roku takie dla córki(4L) ale za 169zł teraz jak nie spasuje rozmiar to odziedziczy syn (2,5L) mi to bez różnicy i mojemu przyszłemu( 5l) też pewnie będzie wsio rybka Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ml Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 22:32 Moj syn- 6lat - by takich nie załozył bo "dziewczyńskie". A dodam , ze generalanie nie marudzi i nosi, co mu kupuje (ale roz i fiolet odpadaja) Chyba warto zapytac przyszłego uzytkownika. Poza tym piekne sa Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 23:12 Ja też się zastanawiałam, bo właśnie ten fiolet i bordo/czerwień, ale nie zdecydowałam się na nie. Jeszcze kwestia wieku, dla malucha to bym założyła, tak do 5 lat, powyżej mogą być problemy z dziećmi, które będą się wyśmiewać, że nosi dziewczyńskie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo-anna Re: Ecco - dylemat :-) 23.08.12, 23:44 moj synek tez by nie scierpial kolorow ) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Ecco - dylemat :-) 24.08.12, 10:13 gdy mam taki problem, pytam samego zainteresowanego. tutaj widze, ze ze wzgledu na kolor raczej powiedzialby, ze to dla dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Ecco - dylemat :-) 24.08.12, 11:48 Ja kupiłam takie w kolorze bordo, pytałam syna, chcial, jak przyszły to mu sie podobały, mąż tez potwierdził że chłopięce. Kurtke mu kupiłam na zime brazową z bordo dodatkami. Ale te fioletowe by nie przeszły. Ale kupiłam za 185zł www.eccoshop.pl/kids/obuwie/list.aspx?page=2 tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Ecco - dylemat :-) 24.08.12, 11:51 pomyłka za 189 www.eccoshop.pl/72100255955/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ecco - dylemat :-) 24.08.12, 18:01 Mój 7-letni syn ma te.... www.eccoshop.pl/72075255351/Product.aspx Tak, tak i jest zachwycony Na wierzch wykłada spodnie, srebrna lamówka mu się podoba. A zostały kupione dlatego, że to dziecię wygląda jak żyrafa, stopy ma 35r a tak wąskie , że w innych butach wygląda jak w kaloszach! W sandałach to mu paski fruwaja po bokach tak musi mieć ściągnięte żeby palce przodem nie wychodziły. Do tego bardzo niskie podbicie więc już nigdzie się buty nie trzymały. Te nie dość , że są wygodne to synowi się bardzo podobają i mamy w nosie czy są dziewczęce czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Ecco - dylemat :-) 24.08.12, 19:24 A ten bordowy? Czy nadaje się dla chłopaka 7 lat. Jak przejrzałam aukcje na allegro to ten kolor oznaczony jest dla dziewczynek. Nie chciałabym, aby w szkole śmiali się z koloru butów, a wiem jakie są dzieci. Podam przykład, do przedszkola kupiłam mu spodenki w kratę z fioletem i do tego bluzeczka fiolet z dinem (kolekcja dla chłopców), chętnie nosił dopóki nie poszedł do przedszkola i nie zaczęli sie z niego śmiać chłopcy, że nosi dziewczyńskie ubrania. No i skończyło się noszenie tego zestawu. Oby nie było tak z butami Odpowiedz Link Zgłoś