Dodaj do ulubionych

A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTempLight

01.07.04, 20:39
Obserwuj wątek
    • pinik Re: A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTemp 01.07.04, 20:51
      Hej,

to zalezy na czym ci najbardziej zalezy.

ABC ma najlepszy stosunek komfortu do ceny. Atlantico inaczej sie sklada.
      Przemysl na czym ci zalezy: malym waskim wozku po zlozeniu, jakie wolisz
      raczki, na zaoszczedzeniu. Ja bardzo polecam abc. Za te cene jest naprawde
      swietny (mam wszystkie trzy wozki).
      • magdaijulia Re: A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTemp 01.07.04, 21:32
        a co z rączkami albo rączką; niegdy nie miałam ani nawet nie prowadziałm wózka
        z oddzielnymi rączkami; duża jest różnica między 1 a 2 rączkami; no i chodzi mi
        o kółka, lepiej chyba większę a może mniejszę ale z lepszą amortyzacją; sama
        już nie wiem; grupieję albo już zgłupiałam z tymi trzema wózkami; mam jeszcze 2
        noce to się prześpię i jaszcze raz wszystko przemyślę; pinik napisz mi coś o
        tych rączkach i amortyzacji; a który wózek ma większe albo szersze siedzenie;
        żeby dziecko mi się zmieścoło w zimowym kombinezonie na przykład no i żeby było
        Julii wygodnie (jest raczej duzym dzieckiem, ma 7 miesięcy ale pediatyra mówi,
        że wygląda na rok i 2-3 miesiące), a jak jest z dodatkowymi akcesoriami w cenie
        wózków?
        pozdrawiam Magda i Julia
        • pinik Re: A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTemp 01.07.04, 21:54
          hej,

amortyzacja najmieksza jest w atlantico, ale to juz ogolnie troche wiekszy
          wozek. Ma tez najwieksze siedzonko, i najwieksze kolka. Ale w tych innych
          wozkach te rozmiary sa tez ok. wszystkie sa dobrze wywazone, maja raczki dosc
          daleko od kolek (nie wchodzi sie na nie). Atlantico da sie dobrze prowadzic
          jedna reka, a te z podwojnymi raczkami troche gorzej (za to fajniej sie
          skladaja). Ogolnie te podwojne raczki w tych wozkach sa swietne, bo maja
          ergonomiczne ustawienie (w abc sie okrecaja).

Co do dodatkow, to ci wiele nie powiem, bo w Niemczech sa zupelnie inne niz w
          PL (wlasciwie nie ma ich wogole! Zadnych okryc na nozki). Ja bym obejrzala
          wszystkie trzy wozki na zywo i zdecydowala (napewno ktorys ci najbardziej
          przypasuje).

Napisz, jak kupisz.
          • magdaijulia OKI napiszę, odezwę się koło niedzieli 01.07.04, 22:17
            Życzcie mi trafnego zakupu smile)))
            Pozdrawiam Magda i Julia;
    • wanda102 Re: A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTemp 01.07.04, 22:02
      Witaj
      Pinki ma napewno racje, ze ABC na najlepszy stosunek ceny do jakosci.
      Na forum wiele mam potwierdzilo to, ze tempo light jest wozkiem niedocenionym.
      Jest bardzo dobry w swojej klasie. Jedna uwaga. Pliko, ABC nie sa tak dobrze
      wywazone jak maclaren techno xt ma to znaczenie przy pokonywaniu przeszkod.
      Inaczej sie sklada typowa parasolka tamte skledaja sie teleskopowo.
      pzdr.
    • marlenka51 Re: A który lepszy PlicoP3, Atlantico czy ABCTemp 01.07.04, 22:17
      to prawda, że Techno XT maclarena wspaniale się prowadzi. Jestem jego
      szczęśliwą posiadaczką od 3 miesięcy. Jest niesamowicie lekki. Polecam ten
      wózeczek. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka