Dodaj do ulubionych

Lindex - kiedy zniżki

29.09.12, 20:34
Witam, czy możecie mi powiedzieć czy był już zniżkowy weekend w Lindexie. Mam zamiar obkupić synka, a do Lindexu mam b. daleko, nie chciałabym jechać na darmo.
Może ktoś wie, gdzie Lindex będzie otwierał następne salony? Może w końcu Trójmiasto?
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Lindex - kiedy zniżki 29.09.12, 22:06
      Do dzisiaj nic nie było!!!!
      Są resztki resztek na % letniej + jakieś pojedyncze sztuki niekoniecznie w super cenie i...akcje typu - treggisny/jegginsy za 32,99zł (z 69zł i 79zł w kolorze niebieskim i stalowym).
      Ta ostatnia promocja mega boska, bo spodnie świetne i do 170cm (więc ja też się załapałam), ale ... to dział starszych dziewczynek...
      www.lindex.com/pl/kids/girl-8-14-years/jeans-trousers/6489400/Jeggings/?styleId=12519098
      • renata28 Re: Lindex - kiedy zniżki 29.09.12, 22:58
        Widzę, że zamawiałyście już tam. Mam ochotę na kilka rzeczy, ale nie mogę znaleźć kosztów wysyłki. A jak tam jest ze zwrotami i reklamacjami. Będę wdzięczna za wyjaśnienie
        Pozdrawiam
        • lisa10 Re: Lindex - kiedy zniżki 29.09.12, 23:03
          Ja nie zamawiałam, kupowałam w stacjonarnym, ale w Skandynawii. Z tego co wiem przesyłka wynosi 7 euro niezaleznie od ilości ubrań, nie ma opcji zapłaty przy odbiorze, musisz zapłacić kartą kredytową przez internet. Nie ma problemu ze zwrotem i reklamacjami.
          Przesyłka dostarczana jest kurierem do Twojego domu lub najbliższego sklepu Lindex.
          Krasulas! Napisałam do Ciebie na maila gazetowegosmile
          • agni71 Re: Lindex - kiedy zniżki 30.09.12, 13:04
            W internetowym polskim pisza chyba, ze mozliwy odbiór w sklepie stacjonarnym. Z mojej strony moga sie wypchac łaskawcy, bo w mojej okolicy sklepu nie ma i wlasnie dlatego chętnie kupiłabym on-line. Ale za 7 euro przesyłka to przegięcie, wiec póki co na mnie nie zarobią wink
      • katka761 Krasulas 29.09.12, 23:47
        a te tregginsy to do kiedy na akcji??? może i ja bym weszła w dzieciowy rozmiar tongue_out

ja zła jestem, bo jak byłam ostatnio, to pierwszy dzień po obniżce softshelli - normalnie zęby w podłogę ze złości, bo cena była cudna - 49,90.....
        • krasulas Re: Krasulas 30.09.12, 14:52
          Katko... nie wiem do kiedy ta promocja...
          Rozmiarówka już mocno przebrana - nie wiem jak Katowice...
          A co do promocji - w ub.r. mieli gigantyczną obniżkę starej wyprzedaży, a teraz... licho... (choć ich promocje "2za1 z %" są bardzo zachęcające).
          Nigdy nie kupowałam na www (w stacjonarnym większy wybór).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka