Dodaj do ulubionych

audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie

09.10.12, 09:18
Spotkałyście się z bajkami /opowiadaniami takimi z Mikołajem, skrzypiącym śniegiem, dzwoneczkami ? może jeszcze ich nie ma bo póki co nic nie znalazłam , jeśli znacie polećcie proszę.
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 09.10.12, 10:27
      Najbardziej ulubiona: "Zima z Misiem i Margolcią"
      • eszulczewska Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 09.10.12, 14:34
        Dokladnie to samo mialam zaproponowac smile Ile lat ma odbiorca?
        • ursgmo Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 09:51
          Odbiorcy to dzieciaki 5 i 6 lat , ale przy okazji chcę kupić i dla mojej córy która ma trochę ponad 2 latka. Ten tytuł z misiem wygląda niestety na niedostępny uncertain
          • blizniaki14 Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 12:00
            właśnie też chciałam zapytać o coś dla dzieci 6-7 lat
            • kate.2 Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 14:34
              Hej, Zima z Misiem i Margolcią dostępna jest tylko na Chomikuj.pl, naprawdę wspaniała wink
              • ursgmo Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 15:40
                Córce będę puszczać ,ale wysłać w prezencie się nie da uncertain
                • lifecolor Znalazł się 10.10.12, 15:47
                  www.sonetmusic.pl/index.php?p11221,zima-z-misiem-i-margolcia-puzzle-w-prezencie
    • patir23 Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 16:22
      a jakies bajki swiąteczne na dvd? Chciałam na mikołaja zakupic... jedynie co mi na mysl przyszło to rudolf czerwononosy.
      • lifecolor Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 16:35
        KEVINsmile
        Znalezione nieoglądane:
        Przyjaciel Świętego Mikołaja, Świąteczne psiaki
        Moja córka oglądała: Elmo ratuje Boże Narodzenie (przeciętny) i bardziej zimowe: Clifford i pierwszy śnieg, dawniej Święta z Peppą
        • lifecolor Re: audiobook w świąteczno-gwiazdkowym klimacie 10.10.12, 16:36
          Jack Frost też niesmiertelny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka