asia_i_p 17.10.12, 16:41 Czy tylko ja mam wrażenie, że ceny pierwotne są wzięte z księżyca? Nie pamiętam jeszcze w Zarze bawełnianej bluzki z długim rękawem za 109 zł ani spodni bawełnianych za 129. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: akcja Zara w Limango 17.10.12, 16:43 w Limango ceny pierwotne są zawsze wzięte z księżyca..... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: akcja Zara w Limango 17.10.12, 18:51 slonko1335 napisała: > w Limango ceny pierwotne są zawsze wzięte z księżyca..... no niekoniecznie....ja robię zakupy w limango dość często, ale zawsze przed zakupem staram się (w miarę możliwości) sprawdzać w necie jak dana firma/dany model się ceni w innych sklepach w necie, zazwyczaj ceny są konkurencyjne, natomiast jeśli chodzi o Zarę rzeczywiście ceny wyjściowe są wygórowane i wzornictwo jakieś takie mało "zarowe" -------- Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek??? Bo panna wraca do domu, patrzy co ma w lodówce i idzie spać. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
koliber03 Re: akcja Zara w Limango 21.11.12, 22:52 Zgadzam się z tą opinią całkowicie, te ceny nie mają odzwierciedlenia z rzeczywistością, która jest na codzień w sklepach. Co więcej, przeglądając ofertę tej akcji ze zdziwieniem znalazłam 2 rzeczy, które kupiłam na wyprzedaży za śmieszne pieniądze (bluza przeceniona tutaj ze 159 na 79 kosztowała mnie - o ile się nie mylę - 35 zł (II przecena), koszulka chłopięca na długi rękaw ze 119 na 59 - kupiłam za 19,9!!!, kurtka czarna pikowana ze 199 na 99 - kupiłam za niecałe 40...Fakt, że to była już druga przecena w sklepie - ale ludzie, te rzeczy pochodzą z zeszłorocznej kolekcji!!! Zresztą wystarczy zajrzeć na stronę www.zara.pl - ceny są sporo niższe niż na tych wyjechanych obniżkach starych rzeczy w Limango!!! Ludzie, przejrzyjcie na oczy, ktoś tu Was chce zrobić w bambuko! Mnie Limango tą właśnie akcją skutecznie do siebie zraziło, gdyż na Zarze mogłam dokładnie zrobić sobie porównanie mechanizmu tego "Klubu". PS. kupiłam w porywie tutaj aż 1 raz komplet pościeli - potem się okazało, że zaoszczędziłam jakieś 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: akcja Zara w Limango 22.11.12, 11:05 Przejrzałam dzisiaj ofertę zary na limango. Wrażenia podobne, ceny z kosmosu, kolekcje sprzed 2-3 lat (w ofercie bluzeczka którą kupiłam właśnie kilka lat temu z ceną której w życiu wtedy nie zapłaciłam). Natomiast nadal podtrzymuję opinię że nie wszystkie obniżki są "oszukane". Niedawno kupiłam szklaną tablicę magnetyczną za 150 zł. Szukałam w necie podobnej - znalazłam za coś koło 400 zł. Buty też bywają porządnie przeceniane.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczka_malucha Re: akcja Zara w Limango 22.11.12, 13:08 Zgadzam się, że niektóre produkty warto u nich kupować. Zwykle kupuję tam torebki i perfumy. Ale czasem są też bardzo fajne promocje na zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: akcja Zara w Limango 22.11.12, 14:01 ale ceny Zary są b. mocno zawyżone, widziałyście tam kiedyś na dziale baby (do 36m) sweterki po 199pln? ja nie a w zarze kupuję regularnie... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_strawberry Re: akcja Zara w Limango 22.11.12, 14:32 Juz kiedyś zakładałam o tym wątek. Większość cen w limango to po prostu ceny sklepowe. Na pewno nie sa to jakies okacje, ale np. crocsy bywają na limango w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: akcja Zara w Limango 22.11.12, 14:48 Akurat crocs sobie obejrzałam dokładnie... ceny były przeciętne, bez rewelacji. Poluje na okazję na crocs.pl lub w tkmaxx i tam bywają rewelacyjne ceny na crocsy. Odpowiedz Link Zgłoś