Dodaj do ulubionych

Interaktywny Smok Spike My Little Pony - WARTO???

21.11.12, 09:42
Ma ktoras z waszych coreczek to cudo??
bo reklamuja bardzo i moja 4,5 latka mowi ze bardzo by chciala
i zastanawiam sie czy to bajer czy wart kaski
allegro.pl/hasbro-interaktywny-smok-spike-my-little-pony-mlp-i2798012629.html

www.psieszalenstwo.pl
Obserwuj wątek
    • basiamak27 Re: Interaktywny Smok Spike My Little Pony - WART 21.11.12, 10:26
      Też z chęcią poczytam jakiekolwiek opinie bo moja córka też sobie zażyczyła tego smoka.
      • gosiaczek-wawa Re: Interaktywny Smok Spike My Little Pony - WART 21.11.12, 10:36
        U mnie prawie 4 latka tez prosi o smoka Spike sad
        • alkara Re: Interaktywny Smok Spike My Little Pony - WART 21.11.12, 11:21
          Dziewczyny powiem Wam tak smile
          Moja córeczka w zeszłym roku jako 5 lataka dostała na gwiazdkę Pinki Pie - też tą interaktywną gadającą, bardzo chciała i w sumie nie żałuję, przez rok kocha ja miłością wielką, są tygodnie że chodzi z nią codziennie do przedszkola, śpi, karmi. Dla mnie warto było ją kupić, ale moja obecna 6 latka to nadal taki "dzieciak" a nie przemądrzały starszak. Lubi koszulki z śmiesznymi bajkowymi obrazkami, lubi bawić się misiami - GENERALNIE NIE GRA DOROSŁEJ smile
          • magda1039 Re: Interaktywny Smok Spike My Little Pony - WART 21.11.12, 13:33
            Wiesz to naprawde zalezy od dziecka, jedno rzuci w kąt inne bedzie się bawić długo, moja 4 latka choć wogole nie bawi sie lalkami ani wozkiem nie lubi , to za to cały czas bawi się takim jak ten interaktywnym tylko ze PINKIE PIE , smoka widzieliśmy u koleżanki i uwazam ze pinkie jest fajniejszy choc niestety droższy, pozatym chyba 4 latki już raczej wiedzą czym będą się bawić, ja z moją zawsze oglądamy sporo zabawek ona sama mi mówi co by chciala a czego nie, więc jeśli chce , dobrze jest też isc do sklepu niech sama zobaczy o ile tak się da :0 moja spokojnie oglada zabawki, wybiera i ładnie czeka na dzień w którym to dostanie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka