iin-ess 23.11.12, 09:55 Czy w polsce mozna kupic ogon syreny, takie w którym mozna plywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Ogon syreny 23.11.12, 10:27 za duzo sie naogladałas "H2O-wystarczy kropla" Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Ogon syreny 23.11.12, 12:17 pływać? chyba utopić o jaki ogon Ci chodzi? jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
chubabubba Re: Ogon syreny 23.11.12, 12:38 takie cos: www.amazon.com/Swimtime-NT210-FINIS-Mermaid-Swim/dp/B004VQE4CY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1353670624&sr=8-2&keywords=mermaid+tail-- Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Ogon syreny 23.11.12, 12:42 Po polsku to sie nazywa monopłetwa. Widziałam w wersjach dla dorosłych, nawet chyba w Decathlonie, ale takiej dla dzieci nie widziałam. Na allegro też tylko dorosłe Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 Re: Ogon syreny 26.11.12, 21:14 odpisałam Ci w innym wątku.... co do pływania....to jak? ma w tym pływać.....tylko w wannie chyba i to z niewielką ilościa wody Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Ogon syreny 27.11.12, 13:11 inx123 napisała: > > co do pływania....to jak? ma w tym pływać.....tylko w wannie chyba i to z niewi > elką ilościa wody też jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Ogon syreny 27.11.12, 13:35 Nie mam pojęcia jak ona w tym pływa ale nieźle jej idzie Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Ogon syreny 27.11.12, 13:42 Przecież to to samo co mono płetwa tylko obszyte materiałem Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Ogon syreny 27.11.12, 13:48 jagodasoft2 napisała: > Przecież to to samo co mono płetwa tylko obszyte materiałem chyba nie masz dzieci? zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Ogon syreny 27.11.12, 15:23 No nie nie mam Te w sygnaturce to takie wyimaginowane. Jedni dorośli lubią przebierać się za syreny a inni wymyślać sobie córeczki. Zgadłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Ogon syreny 27.11.12, 15:39 A teraz jaśniej skoro nie rozumiesz i nie potrafisz wygooglować. Kupujesz mono płetwę w rozmiarze dziecięcym, niesiesz do krawcowej jeśli szyć nie potrafisz, krawcowa obszywa ci go spandexem (nie mylić z lycrą) i ozdabia czym chcesz wg życzenia. Wkłada ci to córka i masz to co na filmiku. Sądziłaś ze ta dziewczyna pływa tylko w materiale czy co? Niewygodne to i wymaga wprawy w pływaniu. Jeśli chcesz coś do poleżenia na kanapie to robisz to samo bez monopłetwy tylko z innym usztywnieniem końca ogona (drut??) Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Ogon syreny 29.11.12, 07:59 jagodasoft2 napisała: > A teraz jaśniej skoro nie rozumiesz i nie potrafisz wygooglować. Kupujesz mono > płetwę w rozmiarze dziecięcym, niesiesz do krawcowej jeśli szyć nie potrafisz, > krawcowa obszywa ci go spandexem (nie mylić z lycrą) i ozdabia czym chcesz wg ż > yczenia. Wkłada ci to córka i masz to co na filmiku. > Sądziłaś ze ta dziewczyna pływa tylko w materiale czy co? a) Bez komentarza.. b) Wiem jak to uszyć. A moje pytanie dotyczyło czy ktoś wie czy w Polsce mozna coś takiego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś