Dodaj do ulubionych

czy to przesada?

24.11.12, 00:16
czy przesadą będzie jak kupie 12 latkowi na mikołaja deskorolkę (w zimie...) wiem że by chciał ale do wiosny nic z nią parzcież nie zrobi. widziałam fajny filmik jak dzieciaki śmigają na deskach i chciałabym kupić podobną co o tym myślicie? www.youtube.com/watch?v=o_e78nU_Bmk
Obserwuj wątek
    • marta.p-s Re: czy to przesada? 24.11.12, 00:32
      Jak na razie śniegu nie ma-ja bym kupiła. wink
      Mój syn urodzony w styczniu, rok temu na urodziny dostał rower, a że śniegu nie było to nawet sobie pojeździł. wink
    • czarna.perla Re: czy to przesada? 24.11.12, 00:43
      jeśli deskorolka to wiekie marzenie syna- kupiłabym.
      jesli oprócz deskorolki będa inne prezenty takie które będą w użytku niezależnie od pory roku- kupiłabym.
      jeśli Tobie wydaje się, że synowi deskorolka się spodoba, tylko dlatego, że spodobała się Tobie- nie kupilabym.
      • sylaluk1 Re: czy to przesada? 24.11.12, 10:55
        Jak syn marzy o desce i jezdzi lub chce sie nauczyc to bym kupila, u nas dla 9-latka w planie taka deska: www.google.co.uk/#q=street+surfing+board&hl=pl&tbo=d&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ei=qpiwUM3TGcKc0AXD34DIAg&ved=0CAYQ_AUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=885f15a3c37dde48&bpcl=38897761&biw=1920&bih=908

Od 3 tygodni chodzi na Street Surfing Club i jest nia zachwycony wiec prezent na Mikołaja z głowy....
        Pozdrawiam
        Sylwia i Hubi (24.09.2003)
    • matiooo Re: czy to przesada? 25.11.12, 17:35
      Jeśli w twoim mieście jest skatepark pod dachem to nie ma problemu czy zima czy wiosna. A wśród rówieśników na pewno szybciej się nauczy/znajdzie nowe znajomości. No i przede wszystkim będzie miał motywacje do jazdy

hiroa napisał(a):

> czy przesadą będzie jak kupie 12 latkowi na mikołaja deskorolkę (w zimie...) wiem że by chciał ale do wiosny nic z nią parzcież nie zrobi. widziałam fajny filmik jak dzieciaki śmigają na deskach i chciałabym kupić podobną co o tym myślicie? www.youtube.com/watch?v=o_e78nU_Bmk
      • jamminson Re: czy to przesada? 18.12.12, 12:11
        piosenka z tego filmiku tutaj jest do pobrania wink digitallove.samsung.pl/extras/

matiooo napisał:

> Jeśli w twoim mieście jest skatepark pod dachem to nie ma problemu czy zima czy
        > wiosna. A wśród rówieśników na pewno szybciej się nauczy/znajdzie nowe znajomo
        > ści. No i przede wszystkim będzie miał motywacje do jazdy
        >
        > hiroa napisał(a):
        >
        > > czy przesadą będzie jak kupie 12 latkowi na mikołaja deskorolkę (w zimie...) wiem że by chciał ale do wiosny nic z nią parzcież nie zrobi. widziałam fajny filmik jak dzieciaki śmigają na deskach i chciałabym kupić podobną co o tym myślicie? www.youtube.com/watch?v=o_e78nU_Bmk

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka