ewcia_75 17.01.13, 22:05 czy są już w stacjonarnych sklepach w warszawie te koszulki www.hm.com/pl/product/06380?article=06380-A#article=06380-AWidziałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijuana2 Re: koszulki z h&m 17.01.13, 23:48 Są, są. W Arkadii widziałam i w Reducie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: koszulki z h&m 18.01.13, 00:05 O jaka zaje..fajna, nie wiem czy są, ale dzięki za link, będę polować dla siostrzeńca Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: koszulki z h&m 18.01.13, 10:35 fajne są w wersji czarnej popiel z megaburgerem też miły dla oka nie wiem tylko na ile naprasowana usztywni bluzkę Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: koszulki z h&m 18.01.13, 10:38 sa, fajne, w Rzeszowie wisza juz. najfajniejsza jest z czarnym i białym tłem. dla syna kupiłam tez granatową(nie wyswietla sie na stronie) z takim opalizujacym nadrukiem czachy. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:00 mi sie podoba z hamburgerem i hot-dogiem, ale młody chce z czachą Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:30 Kupiłam tą z burgerem-faktycznie gumowanie jest spore, ale nie czyni jej bardzo sztywną. Ale reszta wzorów jak na moj gust jest już faktycznie przegięta i jeśli chodzi o te gumowania i ogólnie o wzornictwo. Zastanawiam się jeszcze nad tą z czaszką. Szczerze powiedziawszy, to i tej z burgerem bym może nie kupiła, jakoś nie zawiesiłam na niej oka, ale wygrzebałam lniane spodnie na przecenie, i sprzedawczyni mnie namowiła Mówi " a niech Pani weźmie, dopiero co dostawa przyjechała (faktycznie-dziewczyny wieszały) zaraz nie będzie rozmiarów bo się pewnie rozejdą jak bułeczki, a cena rozsądna" No to kupiłam Aby oddać sprawiedliwość-na dziecku prezentuje się fajnie W Łodzi są już też róznokolorowe trampki, także jak ktoś zainteresowany, to warto kupować, bo potem faktycznie z rozmiarami jest krucho Odpowiedz Link Zgłoś
tijuana2 Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:09 W Reducie wczoraj były na pewno, kupiłam niestety tylko białą. Reszta jest tak podgumowana, że aż szok! Najbardziej podobała mi się czarna, ale ta to już największy plastik z nich wszystkich, prawie na całym brzuchu gruba guma. Jest ciężka i wydaje mi się nieprzyjemna do noszenia latem. Ta z rekinem - trochę mniej, ale podobnie. Mój syn chciał jeszcze Garfielda, ale znowu cały przód jest w grubej gumie. Nie wiem, czemu weszli w taką technologię. Byłam zdziwiona, że można je suszyć w suszarce, może więc dlatego...? Odpowiedz Link Zgłoś
daria_novak Re: koszulki z h&m 18.01.13, 12:33 w KrK już są ( Galeria Kazimierz ), bardzo fajne kolory-wzory , kupiłam czarną , białą i z hot-dogiem , syn mega zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś