Dodaj do ulubionych

koszulki z h&m

17.01.13, 22:05
czy są już w stacjonarnych sklepach w warszawie te koszulki
www.hm.com/pl/product/06380?article=06380-A#article=06380-AWidziałyście?
Obserwuj wątek
    • tijuana2 Re: koszulki z h&m 17.01.13, 23:48
      Są, są. W Arkadii widziałam i w Reducie.
    • sylki Re: koszulki z h&m 18.01.13, 00:05
      O jaka zaje..fajna, nie wiem czy są, ale dzięki za link, będę polować dla siostrzeńca big_grin
    • ewcia_75 Re: koszulki z h&m 18.01.13, 10:30
      Byłam w Reducie i nie widziałam smile
      • krasulas Re: koszulki z h&m 18.01.13, 10:35
        fajne są w wersji czarnejsmile
        popiel z megaburgerem też miły dla okasmile
        nie wiem tylko na ile naprasowana usztywni bluzkę
        • patatajowa Re: koszulki z h&m 18.01.13, 10:38
          sa, fajne, w Rzeszowie wisza juz.
          najfajniejsza jest z czarnym i białym tłem.
          dla syna kupiłam tez granatową(nie wyswietla sie na stronie) z takim opalizujacym nadrukiem czachy.
          • miesiakk Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:00
            mi sie podoba z hamburgerem i hot-dogiem, ale młody chce z czachą
        • czarnulkaaa2 Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:30
          Kupiłam tą z burgerem-faktycznie gumowanie jest spore, ale nie czyni jej bardzo sztywną. Ale reszta wzorów jak na moj gust jest już faktycznie przegięta wink i jeśli chodzi o te gumowania i ogólnie o wzornictwo. Zastanawiam się jeszcze nad tą z czaszką.
          Szczerze powiedziawszy, to i tej z burgerem bym może nie kupiła, jakoś nie zawiesiłam na niej oka, ale wygrzebałam lniane spodnie na przecenie, i sprzedawczyni mnie namowiła wink
          Mówi " a niech Pani weźmie, dopiero co dostawa przyjechała (faktycznie-dziewczyny wieszały) zaraz nie będzie rozmiarów bo się pewnie rozejdą jak bułeczki, a cena rozsądna"
          No to kupiłam smile Aby oddać sprawiedliwość-na dziecku prezentuje się fajnie smile
          W Łodzi są już też róznokolorowe trampki, także jak ktoś zainteresowany, to warto kupować, bo potem faktycznie z rozmiarami jest krucho
      • tijuana2 Re: koszulki z h&m 18.01.13, 11:09
        W Reducie wczoraj były na pewno, kupiłam niestety tylko białą.

Reszta jest tak podgumowana, że aż szok! Najbardziej podobała mi się czarna, ale ta to już największy plastik z nich wszystkich, prawie na całym brzuchu gruba guma. Jest ciężka i wydaje mi się nieprzyjemna do noszenia latem. Ta z rekinem - trochę mniej, ale podobnie.

Mój syn chciał jeszcze Garfielda, ale znowu cały przód jest w grubej gumie. Nie wiem, czemu weszli w taką technologię. Byłam zdziwiona, że można je suszyć w suszarce, może więc dlatego...?
        • daria_novak Re: koszulki z h&m 18.01.13, 12:33
          w KrK już są ( Galeria Kazimierz ), bardzo fajne kolory-wzory , kupiłam czarną , białą i z hot-dogiem , syn mega zachwycony smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka