Dodaj do ulubionych

Domowe sandałki

30.01.13, 21:51
Co byście poleciły na chodzenie po domu dla potliwej stopy? We wszystkim poci się córce noga, ostatnio w p-lu i domu chodziła w sandałkach sunny befado (te z wkładką ze skóry) i było w miarę ok. Ale wyższych niż 30 rozmiarów nie produkują i szukam czegoś podobnego i mniej więcej w podobnej cenie. Macie jakieś sprawdzone obuwie?
Obserwuj wątek
    • froobek Re: Domowe sandałki 30.01.13, 23:00
      Mój synek po przedszkolu chodzi w Paputkach lub Crocsach. Za dobry wybór uważam też zwykłe skórzane sandały, choć oczywiście są droższe. W domu kapcie nie są nam do niczego potrzebne.
      • mamaptifurka Re: Domowe sandałki 31.01.13, 09:56
        U nas sprawdziły się takie
        allegro.pl/bio-sandalki-pro-pedo-skora-naturalna-pilki-jedyne-i2974943258.html
        Kupione w deichmannie niestety nie wiem czy nadal są oraz takie
        allegro.pl/sandalki-wojtylko-skora-ekologiczna-roz-33-i2967191595.html
        Mamy jeszcze całe skórzane ze sztywnym zapiętkiem ale niestety nie mogę znaleźć tej aukcji.
    • kanna Re: Domowe sandałki 31.01.13, 10:14
      U nas crocsy smile Zima donaszają letnie. Ja tez w kółko w corcsach.
      • malinkowa81 Re: Domowe sandałki 31.01.13, 10:22
        u nas crocsy przede wszystkim - zimą ze skarpetką (córce się pocą stópki w innych kapciach) i jeszcze zeszłym latem się sprawdziły sandałki adidasa, ale te skórzane nie plastikowe
        • magda.tyl Re: Domowe sandałki 31.01.13, 12:37
          u nas też strasznie potliwe stopy dzieci mają ja kupuję zwykłe tanie sandały, np. takie
          allegro.pl/wyprzedaz-extra-sandaly-sandalki-braz-r-33-21cm-i2919814325.html
          byle stopa była jak najmniej zakryta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka