Dodaj do ulubionych

Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane...?

10.03.13, 14:16
Kiedyś wszystkie chusteczki można było kupić w pudełkach (nivea, pampers i inne) lub w formie wkładu do pudełek. Teraz nigdzie nie mogę znaleźć tych w pudełkach, jedynie wkłady. Może wiecie gdzie można kupić pudełka na chusteczki albo chusteczki w pudełkach?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 14:40
      dawno juz nie widzialam ich w sklepach...
      chyba tylko Allegro zostaje
      • magma_pl Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 15:04
        w rossmanie są jakieś ichniejsze bodajże ,ewentualnie bobini mają zamknięcie z klapką tak że chusteczki nie wysychają
        • tymianek21 Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 15:16
          Widziałam i w smyku i w rossmanie. Firmy Nivea
          • she1982 Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 15:59
            w carrefourze widzialam
    • ola4-0 Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 15:58
      ja mam Pampers, fakt dawno kupowałam ale kompletnie się nie sprawdziło-zbędny grat leży sobie teraz w szafieuncertain
      • anulka-am Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 16:21
        W realu z Nivea.
        • roga.laa Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 17:55
          kaufland, wickies cena ok 6zł
    • zaguu Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 18:38
      Kilka lat temu kupowałam zielone Pampers w markecie.
      W ubiegłym roku chciałam kupić dla córki i zdziwiłam się, że nigdzie nie ma. W końcu kupiłam pudełko Nivea, ale okazało się bardzo nietrwałe, spadło mi i pękło. Zakupiłam białe Pampers na allegro - wyszło drożej, ale u mnie sprawdza się świetnie.
      • fantomka44 Re: Plastikowe pudełka na chusteczki nawilżane... 10.03.13, 21:41
        Rosmanowskie mają pudełka, a all są pampersa oraz takie uniwersalne ale drogie.

Powiedzcie mi, dlaczego producenci nie robią chusteczek ze zintegrowanym zapięciem - tak jak było w przypadku chusteczek tesco?????
        Zawsze byłabym skłonna zapłacić więcej na chusteczki, byle by tylko miały zintegrowane zapięcie.
        Tescowe wycofali, zostały jeszcze jakieś w kauflandzie (nie pamiętam firmy), ale straszne śmierdziele.
    • miss.didi Babydream - Rossmann 10.03.13, 22:47
      Babydream - Rossmann - jeszcze niedawno były. ja mam swoje już parę lat i jestem zadowolona - szczególnie teraz jak używany chusteczek sporadycznie do szybkiego wytarcia buzi czy rąk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka