Dodaj do ulubionych

Kanapa, sofa - do spania

22.03.13, 07:18
Czy możecie polecić kanapy - sofy z funkcją spania, sprawdzone, nie trzeszczące i dobrej jakości smile
I żeby były duże (powierzchnia spania ok. 2 m x 1,5 m), najlepiej miały automat do rozkładania. Bez boków. Mocno obite (mocno naciągnięty materiał).
Będę wdzięczna!
Obserwuj wątek
    • kowcia Re: Kanapa, sofa - do spania 22.03.13, 08:17
      kupilam ostatnio www.meblomak.pl
      sofa jest super, wykonanie bardzo dobre.
      • aniuta65 Re: Kanapa, sofa - do spania 22.03.13, 08:29
        www.agatameble.pl/produkty/typy-mebli/meble-tapicerowane/sofy-kanapy/rozkladane/sofa-bali
        Mam ją od roku. Jesteśmy z niej zadowoleni. Duzy wybor obicia. Spi sie wygodnie.
    • edie70 Re: Kanapa, sofa - do spania 22.03.13, 10:54
      ja nadal jestem na etapie poszukiwań ale narożnika sad
      Czytałam ,że super opinie mają sofy modALTO:
      www.modalto.pl/collection/modern
    • neptunka koniec poszukiwań 24.03.13, 09:05
      zamówiłam wczoraj kanapę z firmy Libro
      mam nadzieję, że się sprawdzi smile
      • ciuchcia2 Re: koniec poszukiwań 24.03.13, 09:29
        My mamy właśnie z libro. Ogólnie ok, ale po pół roku zsunęła się gąbka wewnątrz, ale reklamację uznali, przyjechali dwaj panowie i w pół godziny naprawili i naciągnęli materiał od nowa. Teraz po 2 latach użytkowania jedynie w jednym miejscu troszkę "skrzypi", za to brak wygnieceń itp.
        • mkgc Re: jak sie sprawdzaja Wasze kanapy 21.05.14, 17:34
          Teraz ja szukam, rozkładanej kanapy do codziennego spania (jak najszersza powierzchnia spania).
          Jak sprawdzają się Wasze , które kupiłyście, może ktoś coś nowego znalazł-proszę o porady i propozycje.
          • eliszka25 Re: jak sie sprawdzaja Wasze kanapy 21.05.14, 18:13
            w takim razie polecam taka: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19874266/

mamy juz kilka lat i sprawdza sie bardzo dobrze. co prawda my nie spimy na niej na codzien, ale sluzy ona synowi meza, ktory pomieszkuje u nas przez czesc roku oraz jest kanapa do spania dla gosci. wszyscy goscie zachwycaja sie, ze spi sie bardzo wygodnie, zwlaszcza wysokim osobom, bo nie ma zadnych bokow. duza zaleta jest to, ze jest na niej materac, jak na lozku i mozna go wymienic, gdy sie za bardzo wylezy. nasz sie poki co jeszcze nie wylezal. gdy kupowalismy te kanape kilka lat temu, dostepne byly 3 rozne materace (nie wiem, jak teraz). wybralismy ten srodkowy pod wzgledem grubosci i ceny i jestesmy zadowoleni.
            • wyjadaczewisienek Re: jak sie sprawdzaja Wasze kanapy 21.05.14, 19:36
              u znajomych spałam na tej kanapie. Nie jest może urodziwa, ale zadziwiająco wygodnie się na niej spało. Sama zastanawiam się czy przy najbliższej wymianie maili sprawić sobie taką
              ---
              wyjadaczewisienek.blogspot.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka