ju_mi 06.06.13, 09:48 Czy któreś dziecko używa/używało bidonu Łyczek TT? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19rosa Re: Tommee Tippee - Bidon Łyczek 06.06.13, 10:31 mamy taki od ponad 2 lat, myty w zmywarce, nic się znim nie dzieje dziecko go uwielbia, służy nam do picia wieczornego mleka Szukałam czegoś co da się rozłożyć na czynniki pierwsze do mycia, żeby nie było słomek i innych miejsc, gdzie trudno domyć. Mieści 240 ml płynu. Nic nam nie kapie, pomimo, że nieraz w łozlu lądował z dzieckiem. Silikonowa uszczelka wciąż trzyma. Ja jestem nim zachwycona i bardzo polecam. Nie wiem czy widziłaś filmik instruktażowy jak się go składa i rozkłada?? w tej chwili nie umiem znaleźć ale jest na prawdę bardzo prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxtabxxx Re: Tommee Tippee - Bidon Łyczek 06.06.13, 17:13 Podpisuję się pod tą opinią obiema rękoma. Też jestem z niego super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Tommee Tippee - Bidon Łyczek 07.06.13, 13:11 Bardzo dziękuję za opinie Bidon wczoraj został kupiony i póki co również jesteśmy zadowoleni - syn ma Bidon Sportowy TT, ale trochę denerwuje go ten "cycek - ustnik" i służy głównie do gryzienia Do Łyczka od razu się przyzwyczaił i pięknie pije Odpowiedz Link Zgłoś