puellae_2007 13.08.13, 16:10 Widział ktoś Playmobil 3250 Wioska Indian w Polsce? Zanalazłam tylko na amazon i ebay, a nigdy nie zamawiałam z tych stron. Może ktoś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puellae_2007 Re: Playmobil Indianie 3250 13.08.13, 20:11 3733 też mile poszukiwane. Nie rozumiem dlaczego w Polsce tego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Playmobil Indianie 3250 13.08.13, 20:48 Z tego co kojarzę zestawy z numerem 3 na początku to bardzo stare serie, pewnie dlatego nie są już dostępne. Najnowsze serie mają numery zaczynające się od 5-tki. Sprawdź może w serii Western, czy nie ma czegoś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Playmobil Indianie 3250 13.08.13, 21:38 Właśnie sprawdzałam i niestety nie. Mamy zestawy 4012 i 5247, młody jest nimi zachwycony i znalazłam teraz te dwa zestawy. Chciałabym dokupić a tu zonk...ale chyba masz rację, będą już niedostepne Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Playmobil Indianie 3250 13.08.13, 22:40 poluj na używane na allegro, tylko nie szukaj tematycznie - oglądaj wszystkie używane playmobile - ludzie często wystawiają pojedyncze elementy, jakies małe samodzielnie stworzone zestawy, ale można trafić perełki ja swego czasu polowałam na wikingów, Rzym i Egipt i udało mi się znaleźć sporo rzeczy indiańskie ze starej kolekcji kupowałam 2-3 lata temu, była inna strona playmobila (playmobil.de) i można było kupić resztówki dawnych zestawów - wysyłali to w pudełkach zastępczych. Kupowałam z Niemiec za pośrednictwem jednej z forumek. Cały western leży jeszcze schowany bo dziecię fazy na razie nie miało i nawet nie pamiętam, czy kupowałam wtedy ten zestaw bo nie ma pudełek zbiorczych oryginalnych. Odpowiedz Link Zgłoś