cia-cia 29.08.13, 22:45 Czy warto za tę cenę kupić dla dziecka Softshell, czy lepiej innej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 29.08.13, 22:51 Ma niebieski i fioletowy, sprzed roku - na wyprzedaży nieco mniej kosztowały. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
modesta00 Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 30.08.13, 15:54 My też się zastanawiamy, ale nad takim płaszczykiem www.tchibo.pl/dziewczecy-plaszcz-softshell-p400035102.html Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 30.08.13, 16:28 wg mnie warto, o ile utrzymali jakość z poprzedniej kolekcji. kupiłam na wyprzedaży i jestem zadowolona z niego. niedawno kupiłam córce softa w h&m, jest świetny. No i można go ze zniżką za newsletter kupić za niecałą stówę teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 30.08.13, 16:41 Zdecydowanie warto. Mamy juz 3 sezon i prawie jak nowy. Przydatny baaardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 30.08.13, 22:09 adydaisy napisała: > wg mnie warto, o ile utrzymali jakość z poprzedniej kolekcji. kupiłam na wyprze > daży i jestem zadowolona z niego. niedawno kupiłam córce softa w h&m, jest świe > tny. No i można go ze zniżką za newsletter kupić za niecałą stówę teraz. W Tchibo za 75 zł jest fajny sofcik ale niestety tylko 158/164 www.tchibo.pl/dziecieca-kurtka-softshell-rozowa-p400017551.html;jsessionid=53DD0BAB3B1D2C6734CC9746A81FCB08-n1 Ten z obecnej kolekcji mi sie nie podoba. Dziś też kupiłam ten z HM (fiolet)z kuponem i... sama taką chcę ! Odpowiedz Link Zgłoś
cia-cia Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 19:09 A czy ktoś może kupił tego softshella chłopięcego niebieskiego z pomarańczowymi wstawkami? Czy fajny? Czy lepiej kupić jakiejś innej firmy, bo w sumie tani nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 19:18 a ja kupiłam, córka zachwycona kolorem, w koncu cos innego- powiedziała mam nawet fotki, zaraz wstawie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 19:19 fioletowy w paski tez kupiłam z kuponem ale jutro idzie do zwrotu bo wygrał ten z tchibo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 20:52 właśnie ten fioletowy mam w paski i córa zachwycona lata w nim do szkoły nawet dziś sąsiadka pytała gdzie kupiłam, bo jej córka chce taki sam ten z tchibo czeka jeszcze aż do niego dorośnie rąbnęłam się w rozmiarze, no ale za taką cenę, tym bardziej że nie płaciłam za przesyłkę szkoda było zwracać Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 19:26 oglądałam go, śliczny jest, ale do tanich nie należy jeśłi akceptujesz cenę, bierz go Odpowiedz Link Zgłoś
slona78 Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 10.09.13, 20:24 W zeszłym roku kupiłam synowi softa z H&M i jestem nim zachwycona. W tym roku oglądałam te z Lidla, ale są wg mnie kiepskie, widziałam też na żywo Tchibo - jest ok. Jednak z tych trzech najbardziej jakościowo podoba mi się h&m. Tyle, że syn jeszcze mały. Dla siebie mam z 4f - też jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 11.09.13, 21:51 W Decathlonie są softy dziecięce na wyprzedaży po 39zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Softshell Tchibo dla dziecka - Warto? 11.09.13, 22:52 Takie jak te na stronie sklepu, tylko w żywszych kolorach i stacjonarnie są przecenione www.decathlon.pl/softshell-quincha-light-jr-id_8246826.html Były też różowe Odpowiedz Link Zgłoś