Dodaj do ulubionych

Legginsy nieprześwitujące

09.09.13, 16:37
Drogie mamy pomóżcie smile
Potrzebuję namiarów na sprawdzone legginsy - jak w tytule nieprześwitujące. Najlepiej takie, coby po 2 praniach nie wyglądały jak szmatka smile
Kupowałam w zeszłym roku w takko - cena bodajże 19,99 coś w stylu baaaardzo grubych rajstop, nie prześwitywały i nosiły się świetnie, ale niestety już ich nie ma. Wcześniej próbowałam chyba wszystkiego - bawełniane niestety po kilku praniach nie są czarne, bledną i niefajnie to wygląda. Najlepiej, jakby ładnie rozciągały się na brzuchu i nie upijały.
Polecicie coś?
Obserwuj wątek
    • joann79a Re: Legginsy nieprześwitujące 09.09.13, 16:40
      ja polecam gymboree lub carter's
      • kasiulka_s123 Re: Legginsy nieprześwitujące 09.09.13, 16:59
        Dla mamy Asiu te legginsy, znaczy dla mnie big_grin
        Zapomniałam dodać tongue_out
        • eddzik Re: Legginsy nieprześwitujące 09.09.13, 22:27
          ja kupuje na rynku/targu takie sexi plexi z napisem ZAARA, takie na kieszeniach z tylu maja cekiny i taka blaszka z tym nieszczesnym napisem. idzie ją zdjąć oczywiście co uczyniłam we wszystkich kolorach. Ale grube są, nic sie z nimi w praniu nie dzieje, czarne jak smoła od początku. Ja mam 4 kolory, wszystkie są ok. Teraz poluje na popielate. Ale trzeba brać takie z grubszym pasem, bo na rynkch sa juz podróbki podróbek tongue_outtongue_outtongue_out Powaga.
          Cena cos koło 30 ziko. Polecam, wszystkie haemy itp sie chowają, a zwłaszcza ca, sie rozciągneły, wypłowiały i zkulkowały przy kroku, oj jak nie lubie tego.
    • greenland Re: Legginsy nieprześwitujące 10.09.13, 01:20
      W sklepach Calzedonia są fajne. Mają nawet takie podnoszące pośladki.
      Drogie, bo ponad 100 zł, ale warto.
      • kasiulka_s123 Re: Legginsy nieprześwitujące 10.09.13, 09:42
        Kurczę, no cena trochę za wysoka.
        Aż mi się chce wierzyć, że nie ma porządnych legginsów do 50 zł wink Nie zniosę, że wtedy w Takko nie kupiłam kilku par tylko jedne...
        • afro.ninja Re: Legginsy nieprześwitujące 10.09.13, 10:17
          allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22429281
          kupilam u tego sprzedawcy, wyrob polski. bardzo cieple. Mozna nosic jako spodnie w praniu nic sie nie dzieje. Mam te za 39 zlotych.
    • heca7 Re: Legginsy nieprześwitujące 06.11.13, 15:30
      Gatta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka