jzabro 20.09.13, 17:45 Czy oni przysyłają potwierdzenie wysyłki? Złożyłam tydzień temu zamówienie, przyszło potwierdzenie zamówienia, ale wysyłki już nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natbar Re: Mango outlet 21.09.13, 10:08 nie przysyłają, na stronie masz cały czas informację in preparation, a paczka dawno u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Mango outlet 21.09.13, 11:10 Złożyłam zamówienie 13 września, mam maila potwierdzającego zamówienie, ale na stronie sklepu w zakładce "zamówienia" jest pusto, nie ma żadnego zamówienia. Z konta bankowego pieniądze ściągnięto 15 września. To znaczy że przesyłka już jest wysłana? czy ją anulowali i zacząć się martwić o pobraną kasę? Dziwna ta polityka, napisali w mailu tuż po zakupie, że przyślą potwierdzenie wysyłki i się nie odezwali. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Mango outlet 21.09.13, 15:22 Znając ich to już wysłane, dziwny tylko jest brak numeru zamówienia i wyszczególnionych towarów w zakładce. Zadzwoń do nich najlepiej bo na maila i tak nie odpiszą . Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Mango outlet 23.09.13, 20:43 Kurtka przyszła dzisiaj, wysłana bez zawiadomienia. To nie koniec moich niespodzianek dzisiaj, po otwarciu paczki ujrzałam zupełnie inny kolor niż chciałam zamówić, no cóż takie ryzyko internetowych zakupów. Może to wina mojego monitora, bo kolor new topo to ja widzę jako zgaszony fiolet, a przyszła kurtka zgniłozielona. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Mango outlet 25.09.13, 19:23 Dziewczyny, zamówiłam drugą kurtkę w innym kolorze, a tę pierwszą odeślę. Zastanawiam się czy odsyłać od razu czy poczekać aż przyjdzie ta druga, bo może kolor też będzie zupełnie inny niż na zdjęciu i wtedy odeślę obie w 1 paczce. I czy w ogóle można odsyłać razem w 1 paczce rzeczy z różnych zamówień? Odpowiedz Link Zgłoś
rk81 Re: Mango outlet 09.11.13, 13:11 w outlecie Mango wyprzedaże do 60% iloveshopping.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś