Dodaj do ulubionych

newsletter h&m- rezygnacja

08.10.13, 22:11
wiem ze w mailu powinien byc link do rezygnacji ale na kontach na o2 sprawdzałam te maile i linku brak uncertain za to na gmailu inna sprawa bo we wrzesniu zapisywałam sie do newsa a kupon nie przyszedł. Wiec sprobowałam dzisiaj wklepa ten adres ponownie i przyszedl mail z aktualuzacja danych crying a ze lunk do rezygnacji był to kliknełam smile tylko ponownie zapisac sie mozna za 4 dni a ja wybueram sie na zakupy w weekend i musze jeszcze miec czas je wydrukowac a komputer mam w naprawie uncertain

Z pierwszych kuponow korzystałam w h&m w tarnowie, miałam trzy i mimo poczatkowych oporow pani skasowała na trzy osobne paragony i cos pobazgrala na kuponach. W weekend byc moze wybiore sie do krakowa. Jak tam reaguja na wueksza ilosc kuponow?
Obserwuj wątek
    • zoja1977 Re: newsletter h&m- rezygnacja 08.10.13, 22:17
      spróbuj zapisać się od razu - u mnie działało. W moim h&m można tylko jedną rzecz w jednej kasie zakupić z kuponem (ale ja nie z Krakowa).
    • zona.102 Re: newsletter h&m- rezygnacja 08.10.13, 22:28
      U mnie tez jeden kupon, jedna osoba, jedna rzecz.
      W weekend w Grazi sa karty na 20zl do H&M (koszt gazety to 3zl). Byl juz watek o tym.
    • cali.staa Re: newsletter h&m- rezygnacja 08.10.13, 22:34
      Zdarzało mi się mieć 3 kupony na 3 maile i kasowano mi bez gadania na 3 osobne paragony. Użyć w dwóch różnych h&m tych samych kuponów też (jednego dnia wink )
      • mia.vita Re: newsletter h&m- rezygnacja 08.10.13, 22:41
        tak wiem o grazi i kartach na 20zł smile ale człowiek zachłanny to chce miec wiecej ;p i kombinuje. Przydałoby sie troche znizek bo i rzeczy troche do kupienia jest smile dla M, dzieciakow i moze mi cos skapnie ;]
        • zona.102 Re: newsletter h&m- rezygnacja 08.10.13, 23:13
          Ale Ty chcesz i kupon i kartę na raz wykorzystać?
          • mia.vita Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 07:16
            nie nie razem bo wiem, ze sie nie da smile na pewno podziele jakos zakupy, wykorzystam meza. W sensie ze raz on podejdzie raz ja itp. smile niestety w tym kraju to trzeba kombinowac ;p
            • joacz1980 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 08:28
              To załóż nowego maila na interii i będziesz mieć kuponów ile chcesz....
              • oberiba76 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 08:43
                Odkąd pojawił się rabat 25% z kuponem z newslettera nie kupiłam nic w h&m w normalnej cenie smile ale też od tego czasu kupuje tam dużo więcej rzeczy niż przedtem. Polecam H&M w Tczewie nie ma problemu z kupowaniem nawet 10 rzeczy na 10 różnych kuponów. Kupony nie są nigdzie rejestrowane także można ten sam wykorzystać kilka razy, albo np na innych kasach tego samego dnia. Ja zawsze wysyłam kupony które do mnie przychodzą do przyjaciółki ze Śląska i kupujemy fatałaszki na te same kupony smile
                Ale wiem, ze jeśli się Pani sprzedająca uprze to nie sprzeda więcej niż jednej rzeczy.
                No i oczywiście każdą rzecz z kuponem nabija się na kasę i płaci osobno, więc trochę trwają takie zakupy jeśli większą ilość się bierze.
                • joacz1980 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 08:55
                  Mi zdarzyło się ostatnio kupować na kupon w "słynnym " H&M w Zakopanem-Krupówki. Pani z bólem serca udzieliła mi rabatu..Co ja jej poradzę, ze w Rz. .nie uśwadczy dwupaku bluzek z Minnie. Ale dzięki plum1000 wiedziałam co i jak...Ale ruch tam mają, że głowa mała...ludzie po 200-300 zł minimum wydają...Ale i zaopatrzenie sklepu super.
                • mia.vita Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 09:04
                  ja bym sie jednak bała na te same kupony. Pozatym co jaks czas chyba musisz zrezygnpwac i zapisywac sie od nowa zeby daty waznosci były aktualne wink na razie mam newsa z nowego konta co wczoraj zakłsdałam, od siostry i sprobuje jeszcze z gmaila niby pisze ze do 4dni ale ktos wyzej pisał zeby probowac moze zaskoczy.
                  • oberiba76 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 09:55
                    Mam kilka kont swoich plus 2 służbowe smile Zapisuje się do newslettera ze wszystkich kont, przychodzą kupony, wtedy od razu rezygnuje z newsletterów. Kupony drukuje w kilku sztukach z każdego konta i nosze w torebce. Większości nie wykorzystuje, rozdaje znajomym. No i co około 3 tygodnie ponawiam zabawę w zapisywanie, drukowanie i rezygnowanie smile Godzina zabawy z tym wszystkim ale mam zawsze aktualne kupony gdyby mi coś wpadło w oko w H&M. A niestety wpada dość często .... na dziecięcym rzecz jasna smile
                  • mini_em Re: newsletter h&m- rezygnacja 06.03.14, 13:49
                    jak już pisałam w innym wątku: kupony można wkleić do Worda i tam ręcznie poprawić datę / e-ail, co się chce- także zakładanie kolejnych kont jest zbyteczne, ja drukuje ciągle ten sam kupon wielokrotnie tylko datę zmieniam wink ENJOY
                    • edelstein Re: newsletter h&m- rezygnacja 06.03.14, 19:45

Jestes zwykla oszustka i zlodziejka.
    • oberiba76 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 09:59
      a to widziałyście/widzieliście????
      allegro.pl/kupon-rabatowy-25-do-sklepu-hm-i3610983934.html
      i podrożało bo ostatnio były po 2,19 hehe
    • kamimiki2 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 12:52
      Dziewczyny zapisałam męża na Newsletter a on usunął maila z kuponem... jak teraz zrezygnować?
      • patatajowa Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 13:12
        poczekac az przyjdzie nastepny mail od nich z jakas reklamą.na koncu kazdego jest link do wypisania sie.
        • kamimiki2 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 13:15
          Dziękismile
          • agni71 Re: newsletter h&m- rezygnacja 09.10.13, 13:40
            Możesz tez spróbowac wyczyścic ciasteczka i ponownie wejśc na stronę H&M, i spróbowac się zapisac ponownie na newsletter. Nie jestem pewna na 100% czy zadziala, ale mozna spróbowac.

A mąz maila usunął całkowicie? Może ma jeszcze w usunietych?
            • oliwka_24 Re: newsletter h&m- rezygnacja 11.10.13, 12:47
              niestety nie mogę zrezygnować z newslettera, wciąż pojawia mi się: "Przepraszamy, wystąpił błąd techniczny – rezygnacja z subskrypcji nie powiodła się. I tak wciąż.
              Druga sprawa; czy ktoś próbował zrobic zakupy z przeterminowanym kuponem?
              • oberiba76 Re: newsletter h&m- rezygnacja 11.10.13, 13:22
                Info o błędzie technicznym pojawia mi się jeśli próbuje zrezygnować z newslettera z którego już zrezygnowałam wcześniej i nie zapisywałam się ponownie. spróbuj zamówić newsletter może ci teraz przyjdzie. A co do przeterminowanego kuponu to pewnie zależy od kasjerki - jeśli sprawdzi to nie przyjmie.
              • oberiba76 Re: newsletter h&m- rezygnacja 11.10.13, 13:28
                oliwka_24 wysłałam Ci maila na gazetowego wink
                • oliwka_24 Re: newsletter h&m- rezygnacja 06.03.14, 13:22
                  czy moze ktoś podesłać na maila kupon do H&M ?
                  Niestety ja nadal nie mogę zrezygnować z newslettera by pobrać nowy.
                  Bardzo bym prosiła i z góry dziękuję.
                  • agni71 Re: newsletter h&m- rezygnacja 06.03.14, 13:48
                    Zamiast zawracać ludziom głowę, zapisz sie na 10minutemail.com i sama sobie wygenerujesz kupon.
    • beakarp coś nie tak... 06.03.14, 14:13
      zapisałam się ponownie po dłuzszym czasie od wypisania, i kuponu nie dostałam....tylko info: witaj ponownie, uaktualniliśmy twoje dane, itp itd..
      to teraz normalne?
      • aneea Re: coś nie tak... 06.03.14, 14:47
        mam ten sam problem, brak kuponu.
        Czy może mi ktoś podesłać kupon na @ gazetowego?
        • beakarp Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:02
          ja też poproszę...
      • iwo02 Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:02
        jako że w weekend wybieram się do HM
        sprawdziłam newsletter
        i standard:
        pierwszy @ witamy bla bla bla i potwierdź rejestrację
        (link potwierdzający łatwo pomylić z wypisującym inaczej to teraz wygląda jakoś)

po potwierdzeniu
        drugi @ z rabatem 25%
        • aneea Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:05
          Masz rację, potwierdzam, że jest smile
        • beakarp Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:09
          a na co kliknąć żeby potwierdzić? na tym czarnym tle NIE MA linka do tego, tylko jeden do wypisania się, oraz "kontakt z nami"
          • iwo02 Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:21
            mam takie cóś:

Witaj
            Podobno właśnie zamówiła/eś H&M Fashion News. Kliknij na poniższy link, aby potwierdzić rejestrację. Spodoba Ci się to, co dla Ciebie przygotowaliśmy!
            Kliknij tutaj, aby potwierdzić swoje zamówienie.

POBIERZ NASZĄ APLIKACJĘ iOS | ANDROID
            Prezentowane tutaj rzeczy mogą być dostępne tylko w niektórych sklepach, a ich cena może ulec zmianie.
            Jeśli chcesz mieć gwarancję, że nasze wiadomości trafią do Twojej skrzynki, dodaj no-reply@hm.com do swojej książki adresowej.
            Skontaktuj się z nami
            Jeśli nie chcesz otrzymywać już naszego Newslettera ani ofert, wystarczy, że klikniesz tutaj
            • beakarp Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:35
              a ja mam taki tekst:
              Witaj ponownie.
              Potwierdziliśmy i uaktualniliśmy Twoje dane osobowe. Spodoba Ci się to, co dla Ciebie przygotowaliśmy! Do zobaczenia ponownie w H&M Fashion News!

Z poważaniem, H&M

nie ma linku do potwierdzenia!

HELP! przyślijcie mi kupon, plz
              • iwo02 Re: coś nie tak... 06.03.14, 15:51
                jesteś leniem

cyt.:
                agni71 06.03.14, 13:48 Odpowiedz
                Zamiast zawracać ludziom głowę, zapisz sie na 10minutemail.com i sama sobie wygenerujesz kupon.
              • ula_19 beakarp 06.03.14, 18:09
                Być moze nie zrezygnowałaś wcześniej z Newslettera?! Nie mozesz załozć na inne konto mailowe?
      • aga_tka81 Ludzie 06.03.14, 16:38
        czytajcie posty

beakarp 25min przed twoim postem agni71 napisała, że możecie się zapisać na 10min mail, możecie też wstawić kropkę w adresie e-mail i przychodzi na ten sam mail (nie sprawdzałam) więcej o kropce w tym poście

Czytajcie posty, bo witki opadają jak się to czyta, rozumiem jedna osoba, ale zaraz chórem każda następna "i ja też poproszę", wyszukiwarka się kłania, czasem nie trzeba zakładać nowego wątku lub tworzyć niepotrzebne posty część odpowiedzi (jak nie wszystkie) można znaleźć w wyszukiwarce.
        • natalek79 usuwanie 06.03.14, 19:15
          również od dłuższego czasu usiłuję usuwać subskrypcję i za każdym razem błąd techniczny sad
          Usiłowałam skorzystać z rady z kropką i nie dostałam e-maila. Pozostaje zakładanie kolejnych kont. Szkoda...
          • beakarp spoko ;) 06.03.14, 19:35
            skorzytałam z tego 10min mailasmile Tylko pewnie wypadałoby wyedytować w wordzie adres @ na kuponie na jakiś...hmmm...bardziej wiarygodny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka