aaaniula 06.11.13, 14:23 Dziś kolejne dziwne pytanie. Zamówiłam przez internet, ale nie doszły. Gdzie jest duży wybór sanek w sklepach stacjonarnych? Chciałabym takie z oparciem i materacykiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neffi79 Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 14:27 poczekaj na dziki szał w marketach pospiechu nie ma, zimy jeszcze ani widu ani słychu Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 14:32 w biedronce niedlugo na pewno beda. w zeszlym roku wykupili na pniu w 2 godziny (!!!) w tym roku bede od 6 chyba garowac, zeby kupic no i markety. zaniedlugo na bank ruszy zimowa i swiateczna histeria w sklepach wielkopowierzchniowych Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Help- gdzie kupić sanki? 07.12.13, 17:10 Czy w Biedronce były sanki składane z oparciem? Cos mi tak swita... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamalpa Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 15:07 a nie lepiej "sanki pchacze",zamiast zwykłych sanek ? moja znajoma ma takowe i bardzo sobie chwali,woli mieć dziecko przed sobą i je widzieć....niż zgubić mimo oparcia na szybko link,chociaż tu są te akurat najdroższe allegro.pl/sanki-aluminiowe-z-budka-reg-pchacz-spiwor-opar-i3653158764.html Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 15:32 iiiii tam, wydziwianie klasyczne sanki, ciagane na sznurku. bez szelek, spiworow, zeby dziecko mialo okazje zaryc nosem w sniegu, jak matka i ojciec za starych dobrych czasow, kiedy pacholęciami byli. co to za frajda tylko siedziec w sankach i jechac Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 21:46 dokladnie, takie utrzymywanie rownowagi podczas zakretow fajnie rozwija dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 15:54 wózek na płozach, do mnie to nie przemawia wolę klasykę, koc i robic za konia pociągowego Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 16:07 ot to to. konia pociagowego. (nie wiem czy sobie w stope tym nie strzelam, bo nie znam obecnej wagi progenitura mojego ) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: Help- gdzie kupić sanki? 06.11.13, 20:37 Ano o klasyczne sanki właśnie mi chodzi. Takie ze sznurkiem Myślę, że poczuję jeśli 12 kilo spadnie mi z sanek Poczekam zatem na zimowy szał marketowy. Odpowiedz Link Zgłoś