Dodaj do ulubionych

tablica.pl-pomozcie

12.11.13, 21:06
w sierpniu wyslalam babce 3podreczniki poleconym(zeby mieć potwierdzenie).Najpierw monitowalam raz,drugi bo kasy nie przeslala,tlumaczyla kilkudniowym brakiem kasy.Ale do tej pory jej nie przeslala,a e-maile ,które pisalysmy corka usunela,mam tylko ten kwitek z poleconego.Czy mam szanse na odzyskanie kasy?jak się do tego zabrać
dzięki za odp
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: tablica.pl-pomozcie 12.11.13, 21:13
      szczerze to wątpię abyś dostała kasę - ja nic nie kupuję na tablica.pl - pełno oszustów tam jest - jeśli miałabym coś kupić/sprzedać to tylko z odbiorem osobistym ale omijam tablicę szerokim łukiem
      • martin-4 Re: tablica.pl-pomozcie 30.12.13, 12:55
        Tablica.pl syf, koła i mogiła a moderator patrzy orzychylnie tylko na znajomków............
    • renata28 Re: tablica.pl-pomozcie 12.11.13, 21:13
      Wysłałaś przed zapłaceniem? Jak dla mnie nie masz szansy na odzyskanie pieniedzy. Tylko dobra wola "kupujacej". Możesz pewnie zgłosić na policję, tylko efekt może się rozczarować
      • rybalon1 Re: tablica.pl-pomozcie 12.11.13, 21:14
        rada na przyszłość wysyłaj za pobraniem tylko
    • magdagg2 Re: tablica.pl-pomozcie 12.11.13, 21:49
      ale że jak? wysłałaś zanim ona wpłaciła?to chyba zrobiłaś jej prezent uncertain
      ewentualnie możesz panią policją postraszyć, może odda.
    • patatajowa Re: tablica.pl-pomozcie 12.11.13, 22:27
      po prawie 3 mies? dac se siana...
      z tablicą tez raczej...
      • agni71 Re: tablica.pl-pomozcie 30.12.13, 13:05
        Ja na tablicy sprzedałam z powodzeniem kilka "koromyseł", ale z odbiorem osobistym. Nigdy, czy to z tablicy czy Allegro, nie wysyłam, zanim dostanę wpłatę. To podstawowa zasada, która należy sobie przyswoić, sprzedając cokolwiek. Nie wysyłam też za pobraniem.
    • baba-baba Re: tablica.pl-pomozcie 30.12.13, 14:23
      Ja uwielbiam tablicę.Sprzedałam tam suknię ślubną,laktator,pasy dla ciężarnej,kupiłam zabawki.Trzy pierwsze z odbiorem osobistym,zabawki mi przysłano.Wszystko sprzedane w ciągu kilku dni od wystawienia,bo ceny miarodajne.
      Tobie tylko policja zostaje.
      • baba-baba Re: tablica.pl-pomozcie 30.12.13, 14:24
        A nie,jedno za pobraniem,wszystko ok.
    • ola.otiska Re: tablica.pl-pomozcie 30.12.13, 22:00
      Ja na tablicy też sprzedałam już kilka rzeczy, parę z wysyłką, kilka z odbiorem. Ale czy to różnica czy tablica czy allegro czy inna strona - jak można wysłać coś zanim kupujący nie wpłaci kasy ?? nie rozumię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka