Dodaj do ulubionych

domek dla lalek

26.11.13, 22:24
który wybrać dla 3,5 latki? drewniany czy plastikowy? który się lepiej sprawdzi?
w utrzymaniu go w czystości to plastikowy, ale drewniany jakiś taki milszy dla oka wink

moi faworyci to:
allegro.pl/eichhorn-duzy-drewniany-domek-dla-lalek-willa-2513-i3665104092.html
allegro.pl/klocki-playmobil-4857-wymarzony-domek-letniskowy-i3711041155.html
a może coś innego zaproponujecie?
dziękuję za wszelkie sugestie
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: domek dla lalek 26.11.13, 22:41
      sugestia jest taka zeby uzyc wyszukiwarki bo w ciagu ostatniego miesiaca o domkach było co najmniej kilka watków.
      nie ma za co wink
      • eda_edab Re: domek dla lalek 27.11.13, 21:53
        czytałam smile ba nawet inne fora w poszukiwaniu informacji o domkach dla lalek wink
        nie znalazłam odpowiedzi, więc pytanie podtrzymuję, może się ktoś jednak wypowie smile
        • dwellajna Re: domek dla lalek 27.11.13, 22:12
          Tylko ty mozesz osadzic, jaki domek spodoba sie twojemu dziecku. To dwa skrajnie rozne domki,Playmobil jest duzo mniejszy niz Eichhorn, ma mase malutkich szczegolow, sama musisz ocenic, czy twoja 3,5l zdola sie nim bawic, czy jest wystarczajaco sprawna manualnie (moja 3,5l jest za mala na playmobil w mojej ocenie). Eichhorn zajmie wiecej miejsca w pokoju.
          • eda_edab Re: domek dla lalek 27.11.13, 22:23
            dziękuję,
            o tego typu odpowiedzi mi chodziło
            • pasik Re: domek dla lalek 28.11.13, 00:50
              Playmobil moim zdaniem nie..wiele rzeczy za delikatnych.
              Mamy domek Barbie..tylko starszą wersję nie różową i jest fantastyczna.
              Idealny złożyć, przenosić itp...
              allegro.pl/domek-barbie-mattel-z-dzwiekiem-i3740128405.html
              allegro.pl/oryginalny-domek-barbie-akcesoria-barbie-i3732199898.html
              młoda bawi sie nim chyba z 4 rok..niezmordowanie a koleżanki wraz z nią

jest jeszcze taka opcja
              allegro.pl/olbrzymi-domek-dla-lalek-barbie-dwa-poziomy-108cm-i3687955316.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka