mamatomika 27.11.13, 21:52 Co kupujecie swoim pociechom na Swieta i Mikolaja? I w jakim sa wieku? Dla corki (4) nie mam za bardzo problemu bo ma tysiac zyczen, ale za bardzo nie wiem co mam kupic mojemu synkowi (14m) a jednak cos trzeba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_zana Re: Prezenty na swieta 27.11.13, 22:04 Moje dziecko (7miesiecy teraz) dostanie Kubusia Puchatka taka maskotkę interaktywną , ostatnio ma fisia na punkcie Puchatka ;D więc to będzie strzał w dziesiątkę Natomiast chrześnica męża (2 latka)dostanie drewniane klocki i słodycze tym razem sami nie wiemy czy się spodoba bo owa dzieweczka nie lubi generalnie zabawek Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomika Re: Prezenty na swieta 27.11.13, 22:08 Nad Kubusiem Puchatkiem tez sie zastanawialam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamalpa Re: Prezenty na swieta 28.11.13, 10:54 młody będzie miał na Gwiazdke 15 msc,i kupuję pieska Rafliego z Epee. mysle,ze mimo ,ze jest dedykowany od 2lat ,to synek dobrze spedzi z nim czas A na mikołaja już dostał prezent tydzien przed terminem klocki clemmy takie gumowe,ale nie bierzcie mniej niż 60 szt.opakowanie, bo z 30szt nie da sie nic sensownego zbudowac Odpowiedz Link Zgłoś
siven1987 Re: Prezenty na swieta 28.11.13, 14:57 Moj ma teraz 10,5m na Mikołaja dostanie stolik edukacyjny a na gwiazdkę szczeniaczkowy jezdzik. Moj styczniowy wiec musimy jeszcze wymyślić cos na urodziny i na imieniny na luty. A pozniej to juz luz do dnia dziecka . Tylko moj ma ogólnie mało zabawek i bawi sie głownie sprzetami typu łyżka drewniana, garnek, miska itp. Woli to niż zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Prezenty na swieta 01.12.13, 16:08 " jednak cos trzeba " a gdzie jest napisane, że trzeba? Wszystko jest kwestią tego, czy dziecko aktualnie coś potrzebuje, nie znoszę kupowania na siłę, bo okazja, bo święta. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomika Re: Prezenty na swieta 01.12.13, 16:19 Moje dzieci nic aktualnie nie potrzebuja, i mam mojej 4 letniej corce powiedziec, wiesz kochanie w tym roku na swieta nic nie dostaniesz bo aktualnie nic nie potrzebujesz??? Ty tak mowisz dzieciom??? Chyba zartujesz... Swieta to najpiekniejszy czas dla dzieci...choinka no i pod nia prezenty. U Ciebie jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś