Dodaj do ulubionych

Bobby car - jaki model

08.12.13, 23:10
Chcę pod choinkę kupić dwuletniemu synkowi kupić auto bobby car i nie wiem który model wybrać. Czy brać ten mniejszy czy z racji tego że latem będzie miał już dwa i pół roku to lepiej ten większy quad www.pinkorblue.pl/Zabawa-nauka/W-ruchu/Samochodziki-Bobby-Car/BIG-Bobby-Quad-Racing-56410.html? czy nie będzie on dla niego za duży? czy jest sporo większy od tym innych modeli. Proszę o pomoc. Na razie synek ma 90 cm wzrostu i nie jest dużym dzieckiem.
Obserwuj wątek
    • julenka3 Re: Bobby car - jaki model 08.12.13, 23:41
      Mój dwulatek jeździ na takim (to chyba klasyczny pod względem wielkości), na większym nie dałby rady.
      https://image.ceneo.pl/data/products/2263735/f-big-jezdzik-new-bobby-car-racing-nr-3-56185.jpg
      • remip Re: Bobby car - jaki model 10.12.13, 09:49
        Hmmm no to mnie załamałyście bo pod wpływem ochów i achów na forum zamówiłam ten mniejszy model bobby cara. Najwyżej jak się nie sprawdzi to będę musiała go sprzedać. Na wiosnę planuję kupić synkowi rowerek biegowy więc może na nim będzie jeździł.
    • dziustynka Re: Bobby car - jaki model 09.12.13, 08:58
      quad za wysoki ale klasyczny mojemu starczył tak do 2,5 roku. potem sie męczył bo bobby car jest taki niski i nogi mial dziwnie zgiete. Ogólnie nie przepadal i ostatnio w końcu sprzedalam.
      • julenka3 Re: Bobby car - jaki model 09.12.13, 10:24
        Rzeczywiście, mój syn też woli jeździć na traktorze starszej siostry. Ona ma prawie 5 lat i też na nim jeździ. To dopiero jeździk na długi czas, chociaż wypada wizualnie słabiej niż BobbyCar (który kupiliśmy z myślą o tym, że synek będzie zachwycony). Niestety dzieci mają swoje preferencje, niekoniecznie zgodne z gustem rodziców wink
    • mary209 Re: Bobby car - jaki model 09.12.13, 10:21
      My dostaliśmy bobby cara od rodziny z Niemiec - taki klasyczny czerwony. Ogólnie mały nie lubił na nim jeździć - autko jest stosunkowo niskie i szerokie i trudno było mu się wygodnie odpychać nóżkami. Nie wiem - może to była jakaś mniejsza wersja - nie orientowałam się. Młody najbardziej lubił być ciągnięty autkiem na sznurku (jest zaczep z przodu) wtedy wygodnie opierał nóżki na błotnikach. A najbardziej ze wszystkich spasował mu w klubie malucha taki jeździk archiwum.allegro.pl/img/resize?img=http%3A%2F%2F10.193.20.130%2FimagesNEW%2F4868ed24cb61cb9b6a9cf30ce0dbe514d3e586bb6e5fe576df09c08817cf1c0b&type=big
      • dziustynka Re: Bobby car - jaki model 09.12.13, 16:10
        dokładnie w takim z allegro jak ten zalinkowany mój synek kocha się na zabój, śmiga że hej a na bobbg carze się toczył jak starym Mercedesem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka