neptunka 14.12.13, 13:00 Córka chciałaby dostać pod choinke tegoż wytrzeszcza - stąd pytanie: jak z jakością reakcji na komendy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasik Re: Chi Chi Love - reagujaca na komendy 14.12.13, 14:10 u koleżanki działał odległości ok 20-50 cm. czasem trzeba powtarzać... mechanizm głośny. pozdrawiam.Pasik PUSZCZYKOWO MIASTO OGR_od_ÓW fotoblog Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: Chi Chi Love - reagujaca na komendy 14.12.13, 18:16 Eee bawiłam się nim w smyku. Całkiem fajny - nie zawuazyłam aby miał głośny mechanizm, ale jestem przyzwyczajona do zabawek mechanicznych - tzn ruszających się i wiele już przez nasz dom przemaszerowało trzeszcząc i skrzypiąc nie raz, więc jestem bardzo wyrozumiała. Tu - nie odebrałam tego jako uciążliwe. Ale jedna z komend - chyba ta odnośnie tańca - gdy piesek stawał na tylnich łapkach, przewracał sie do tyłu na plecy. Powtórzyłam tą komende kilka razy, za każdym razem kończył glebą. Pozostałe bez zarzutu. Widziałam ofertę ToysRUs - ma być w cenie 159 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś