Dodaj do ulubionych

zwroty w stendi.pl

22.01.14, 14:37
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie ze zwrotami w stendi.pl? Ja ponad tydzień temu oddałam paczkę zwrotną w paczkomacie i nie mam od nich zadnej informacji, ani środków na koncie. Ile czasu Wy czekałyście na swoje zwroty?

Nie ukrywam, że jestem troche przyzwyczajona przez zalando, promod, czy c&a, że otrzymuje na bieżąco informacje, że zwrot, dotarł, że pieniądze będą na koncie. Pisałam do stendi na kontakt ze strony i na FB i cisza...

Do tej pory byłam z nich super zadowolona ze względu na b.dobrą komunikację, ekspresowe przesyłki i korzystne ceny, ale widzę, że w przypadku zwrotów robią podobnie jak schaffashoes.
Obserwuj wątek
    • verika Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 14:51
      Już było kiedyś na ten temat, ja po przeczytaniu wątku drżałam o swoje pieniądze po zwrocie... Dodzwonić się do nich nie szło, a zwrot kasy na konto doszedł w 4tym tygodniu od wysłania mojej paczki do nich.
      • kara_gitara Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 14:55
        o kurcze... to jakoś ominęłam ten wątek!

To jest niesamowite - jeśli pytałam o rozmiary, wymiary, rabaty etc - odpowiedz miałam najpóźniej następnego dnia. Przesylki ekspresowe. Wszystko naprawdę super. A w przypadku zwrotu jakby się zapadli pod ziemię!
        • malinkowa81 Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 15:05
          Ja się musiałam upomnieć mailowo i wtedy zwrócili kasę. smile
    • 19rosa Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 16:21
      spokojnie, info o odebraniu paczki nie dostaniesz - nie mają w zwyczaju wysyłać a kasa się pojawi w ciągu 2 tygodni. Mają taki zapis w regulaminie i jak jest jakaś akcja to po prostu sę nie wyrabiają albo zwyczajnie obracają naszymi pieniędzy na 5 zwracanych zamówień wszystkie dostałam max w ciągu 14 dni
      • kara_gitara Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 16:50
        mam nadzieje, ze macie rację smile
    • ef_ka81 Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 17:36
      Ja tez zwracałam do stendi buty i zwrot pieniędzy miałam coś po ok. 2 tyg. , teraz tez zwracałam i czekam na pieniądze...
    • cortinka Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 18:26
      Zwrot za jedną parę butów dostałam po 2 tygodniach, a za drugą po... 3 miesiącach. Ta druga para nie została nawet wysłana, bo okazało się, że nie mają ich na stanie, a ja już zdążyłam wpłacić pieniądze.
      Skutecznie zostałam zniechęcona do tego sklepu.
      • kara_gitara Re: zwroty w stendi.pl 22.01.14, 23:37
        Ja nie wiem co z tymi sklepami. Stendi zaczyna przypominać Schaffe niestety.
        Ja teraz zamówiłam dzinsy - mam w domu identyczne: ten sam model, rozmiar, skład, tylko inny kolor. I cóż - nowe okazały sie za małe! nie wiem jak to możliwe..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka