Dodaj do ulubionych

Kod z fejsa do schaffy.

04.02.14, 22:45
Podzieli sie ktos?
Obserwuj wątek
    • alanus0 Re: Kod z fejsa do schaffy. 05.02.14, 07:24
      fb2014 ale działa tylko na produkty z przeceną do 40% i powyżej 150zł.
      • kurczaczek77 Re: Kod z fejsa do schaffy. 05.02.14, 13:37
        Zastanówcie się, czy kupować tam cokolwiek. Ja w zeszłym roku kupiłam oficerki Tommy Hilfiger, w listopadzie zgłosiłam reklamacje (obie podeszwy mi popękały), reklamacja została uznana i do tej pory nie zwrócili mi pieniędzy, mimo, że obiecywali oraz otrzymali ode mnie wszelkie dane, na jakie konto zwrócić środki...Prawdopodobnie skieruję sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta+ po raz kolejny dostarczę im do sklepu na Aleje Jerozolimskie wezwanie do zapłaty (tym razem przedsądowne).
    • anmaszy Re: Kod z fejsa do schaffy. 05.02.14, 21:16
      Jak masz konto w mbanku to w mokazjach jest też chyba 10 czy 15% zniżki, która wraca Ci na kontosmile
    • kurczaczek77 Re: Kod z fejsa do schaffy. 05.02.14, 21:43
      I widzę, że nie tylko z reklamacjami mają problem:
      pl-pl.facebook.com/pages/Oszukani-przez-Schaffashoespl/134448646646833
      www.opineo.pl/opinie/schaffashoes-pl
      www.hotmoney.pl/Klienci-oburzeni-na-Schaffashoespl-O-co-chodzi-a31409
      • kr.kr Re: Kod z fejsa do schaffy. 05.02.14, 22:04
        Tak tak, wiem: ze wszystkim maja problemy, nie odpisuja, nie odbieraja, itp ale poki co na kazdej wyprzedazy na cos tam sie skusze i jeszcze (szczesliwie) sie nie nacielam...
        Wiec zamierzam zaryzykowac kolejny raz.
        • kurczaczek77 Re: Kod z fejsa do schaffy. 06.02.14, 13:38
          Twoje pieniądze- Twoja decyzja. Gdybym ja, kupując moje buty rok temu, wiedziała to, co wiem dziś na temat tej firmy, na pewno nie zdecydowałabym się na zakup, bo od oszustów po prostu świadomie nie kupuję.
          • kr.kr Re: Kod z fejsa do schaffy. 06.02.14, 13:54
            Ja mam podony stosunek do melrina, znowu.

A w szafie i tak biore tylko za pobraniem i rzeczy, ktore znam albo sa smiesznie tanie. Kiedys mialam tam bardzo po drodze, odbieralam nawet osobiscie (chociaz ta opcja oficjalnie byla niedostepna). Ale z tych moich wycieczek wiem, ze sa tam osoby bardzo mile i pomocne, ale wiekszosc...no niestety: ma klienta gleboko... dlatego teraz tylko www plus pobranie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka