Dodaj do ulubionych

Lidl śniegowce - ostrzegam

08.02.14, 22:54
Dziewczyny, jak Wam się spisują śniegowce dla dzieciaków z Lidla? Ja dzisiaj oddałam obie pary do reklamacji, bo obydwojgu pękła podeszwa i przemakały nogi..sprawdzcie swoje bo wygląda że to chyba jakaś wada fabryczna, w naszych podeszwa pękła w tych samych miejscach. Porażka totalna, dzieciaki zostały bez butów, musiałam kupić nowe, a Lidl może się ustosunkuje do reklamacji za 2 tygodnie. Szczerze mówiąc teraz to już mnie interesuje tylko zwrot pieniędzy, tylko nie wiem jak to się skończy
a Wy nie macie z nimi problemów?
Obserwuj wątek
    • gie-oska82 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 08:37
      Posiadam dwie pary dla dzieciakow i nic zlego sie z nimi nie dzieje.. dzieciaki zadowolone bo moga skakac po wodzie... takze u nas idealne na obecna zime smile
      • lucka6 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 14:27
        No widzisz, to widocznie my mieliśmy pecha sad choć synek nie narzekał i gdyby nie wada u córki to nawet bym jego butów nie sprawdziła...nam popękały z boku obudowy podeszwy od wewnątrz stopy. Mielismy model dla dziewczynki brązowy z suwaczkiem z przodu a dla chłopca brązowy z pomarańczowym na rzep
    • mama_amelii Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 14:48
      A jakie macie?Mam różowe z białym futerkiem i córka bardzo zadowolona.Nic się nie dzieje.
      • miwusia1977 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 16:34
        ja mam chlopiece z niebieskim i spisuja sie swietnie. Nic sie nie dzieje a uzywane sa od dawna
        • lucka6 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 17:41
          my mieliśmy takie:
          https://tugazetka.pl/files/g/13/1_3577_Sniegowce_358.jpg

tych dla chłopca nie mogę znaleźć, podeszwa taka sama, tylko na górze rzep brązowe z pomarańczowym

być może nasze modle jakieś wyjątkowo felerne się zdarzyły, ale sprawdzcie tez swoje buty przy zgięciu - bo nam dopiero wtedy wyszły te pęknięcia gumy, na wszystkich 4 sztukach, według mnie to nie przypadek sad
          • mamachlopca1 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 19:06
            syn ma czerwone-nic im nie jest.zreszta nawet chyba bym paragonu nie miala i tz by zostal bez butow...crying
            • emila.dudek Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 09.02.14, 19:27
              Aż poszłam sprawdzić, nic się nie dzieje. Uf...
              • kamelia14 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 10.02.14, 08:52
                Pieniądze w Lidlu za reklamację obuwia dostałam od ręki
                • rooms Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 10.02.14, 18:25
                  z naszymi nic się nie dzieje. Inna sprawa, że przy plusowej temperaturze ich nie noszą smile
                  • eddzik Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 10.02.14, 20:02
                    no właśnie, w górach mieszkasz?
                    moja paskuda w adidasach teraz biega.
                    • lucka6 Re: Lidl śniegowce - ostrzegam 11.02.14, 22:53
                      mieszkam w Warszawie, ale tak bardziej na wsi smile
                      • lucka6 update 20.02.14, 21:21
                        gwarancję mi uznali i oddali pieniądze za obie pary, więc chociaż tyle, ale już ich więcej nie kupię..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka