Dodaj do ulubionych

Bio bawełna z C&A

03.06.14, 19:52
Czy jej jakość jest dobra?czy to taka cienka szmatka?
Obserwuj wątek
    • magda.tyl Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 10:09
      W tamtym roku koszulki chłopięce były świetnej jakości, mięsiste, nie zniekształcały się w praniu. W tym roku też są ok, nie deformują się, nie kurczą, ale są cieńsze. Generalnie jak za cenę 18zł/szt to są bardzo dobre, co ważne nie niszczą się naprasowanki (ja piorę w 40st i na lewą stronę).
      • pumeczka Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 10:48
        zależy na jaki model się trafi,
        te z podwójną pliską prz dekolcie sobie chwalę, bo bawełna jest mięsista
        a te koszulki z dwupacków raczej cieńsze, ale w sam raz na upały
        moje dzieciaki tylko w c&a obkupuję, bo stosunek ceny do jakości jak dla mnie super,
        ogromny plus , że nie trafiłam na koszulki, które by mi się zdeformowały podczas prań
    • koza_w_rajtuzach Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 10:59
      Mój syn ma koszulki jeszcze z tamtego roku i są świetnej jakości. Nadal je nosi.
      • hugo43 Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 11:10
        Jeden sezon wytzymaja w doskonałym stanie.mam wiele bluzek i koszulek od nich po 9.90 czy 12.90 i jedynie SA cieńsze,nic się kompletnie nie dzieje,nadruki trwale'szwy zostają na miejscu itd.rzeczywiście odzież dziecięca maja tania i dobra.nigdy się nie rozczarowalam.
    • magata.d Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 11:32
      Dla mnie również w porządku.
    • natalek79 Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 12:35
      Trafia mi się od nich bio bawełna i cieńsza i grubsza. Grubsza raczej w kolekcjach zimowych. Jakościowo bardzo fajna, nic się nie zdefasonowało nawet po intensywnym przedszkolnym użytkowaniu. T-shirty gładkie są grubsze, te z nadrukami zdecydowanie cieńsze.
      • kropkaa17 Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 13:48
        ja też lubię, miałam kila bluzeczek dla córki i mimo wielu prań nic się z nimi nie działo, cały czas jak nowe.
    • balbins Re: Bio bawełna z C&A 04.06.14, 22:24
      Bardzo Wam wszystkim dziekuję za odzewsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka