Dodaj do ulubionych

Mattel - kontakt

01.07.14, 09:47
Dziewczyny, czy któraś z Was kontaktowała się kiedykolwiek z firmą Mattel w Polsce?
Wczoraj spadła ze ściany Polly Pocket Centrum handlowe. Duża zabawka. na szczecie córka wyjechała na wakacje, bo inaczej to całe ustrojstwo spadloby na nią!
Trochę jestem wkurzona, bo Mattel nie podaje żadnego kontaktu do siebie, a te co podaje nie odpowiadają). UK ma swój serwis, Polska niesad
Ciekawe dlaczego z Lego nie ma tego problemu...

Pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 09:51
      Dane teleadresowe
      Adres: MATTEL Poland Sp. z o.o.
      ul. Chłodna 51
      Warszawa, 03-738, Polska
      Telefon: Tel. +48 (22)2108000
      Fax +48 (22)2108001
      E-mail: Dodaj adres e-mail
      WWW: www.mattel.com
      • agus-ka Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 22:21
        te dane znalazłam. Niestety dodzwonienie się tam nie jest łatwe. udało mi się gdzieś za 20 razem. Pół roku temu tez próbowałam się dodzwonić, nie udało mi się, pomógł mi serwis brytyjski.
    • patatajowa Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 10:24
      z ciekawości-czego bedziesz od nich żądać w związku z tym ze zabawka spadła ze sciany?
      daj znac co ci odpowiedzą wink
      • okoani Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 10:32
        Z tego co widzę, to jakieś ustrojstwo do mocowania na ścianie, więc pewnie chodzi o to, że spadło. A w instrukcji nie ma zaznaczone, żeby nie wieszać nad dzieckiem? Dla mnie to w ogóle dziwne wieszać potencjalnie niebezpieczne rzeczy nad miejscem, w którym często się przebywa wink
        • patatajowa Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 10:37
          zakladam ze jest normalnym rodzicem to raz i nad łożkiem tego nie powiesiła. dwa-to sie wiesza na wysokosci dziecka-zeby moc sie tym swobodnie bawic wiec nie ma takiej opcji zeby mu spadło na głowę.trzy-zabawka jest lekka i niezbyt duza-bo są w stanie ją utrzymac na scianie plastry wiec nawet jak spadnie to krzywdy duzej nie zrobi.po czwarte-córki załozycielki watku-nie było wtedy na szczescie w pokoju smile
          • agus-ka Re: Mattel - kontakt 01.07.14, 22:17
            to chyba jednak nie jestem normalnym rodzicem, bo zabawki wiszą nad łóżkiem. Zaczęło się od czegoś lekkiego i jakoś tak poszło. Kiedyś nad łóżkiem miałyśmy naklejki i chyba faktycznie zaćmienia umysłowego dostałam, ze zgodziłam się na powieszenie takiej kobyły tuż nad spaniem. Na bank już tam nie będzie wisieć tylko w innym miejscu, żeby nie miało możliwości zrobić córce krzywdy.
            Udało mi się dodzwonić do Mattel. Dostałam wreszcie adres email do konkretnej osoby. Zabawki nie chcę zwracać tylko po pierwsze poprosiłam o dosłanie większej ilości plastrów mocujących a po drugie niech to przetestują i na przyszłość wezmą pod uwagę wage całej zabawki.
            Generalnie ta osoba z którą rozmawiałam była bardzo miła, poprosiła o spisanie co i jak. Teraz serwis sprawdza czy 3 plastry na mocowanie wystarcząsmile Jak wystarczą i dostanę je do domu i to będzie po sprawie.
            A swoją drogą mam nauczkę na przyszłość. Dobrze, ze nic złego się nie stało.
            • martushia.d Re: Mattel - kontakt 28.12.18, 14:15
              czy masz jakies sadres mailowy ktory moglabys mi podac? ja wlasnie tam dzwonie od tygodnia po kilka razy dziennie i nic sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka