edzia321 14.07.14, 10:56 Info z ostatniej strony gazetki, crocsy będą w Lidlu znowu od 26 lipca. Będzie szał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena78 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 14.07.14, 12:19 u nas leżą ostatnie sztuki przecenione dodatkowo;0 Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 14.07.14, 18:59 Wczoraj byłam w Olsztynie przejazdem i tam tez leżały bez zainteresowania ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 15.07.14, 09:01 czy w oryginalnyc h crocsach nie urywają sie paski, do tej pory oryginałów nie mieliśmy a we wszystkich innych , równiez z lidla neisttey bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
niitka1 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 15.07.14, 09:06 w zeszłym roku w 2 parach nieoryginalnych paski się pourywały. więc w tym roku kupiłam crocsy - i odpukać od początku maja jeszcze się nie urwały Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 15.07.14, 12:21 moadek napisała: > czy w oryginalnyc h crocsach nie urywają sie paski, do tej pory oryginałów nie nie, nic sie z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 15.07.14, 15:07 w kilku parach, które mamy na stanie nigdy nic się nie urwało ani dziecku, ani dorosłemu Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 15.07.14, 15:39 Synowi po miesiącu użytkowania w oryginalnych crocbandach urwał się pasek, ale reklamowałam i reklamację uznali Kupione na crocs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 16.07.14, 20:33 marzaniewska35 napisała: > są koszmarne Podzielam opinię W moim Lidlu leżą poprzeceniane na 55 zł, nawet kupiłam, ale okazały się za małe na dziecinę i oddałam. Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 17.07.14, 14:34 A Kauflandzie Crocsy po 69zł i zero zainteresowania ze strony kupujących Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 18.07.14, 16:42 Ostatnio poszukiwałam tańszej alternatywy dla crocsów dla dziecka, które je bardzo lubi. Ja jakoś nie przepadam za tymi brzydko pachnącymi i tandetnie wyglądającymi, zwykłymi marketowo-bazarkowymi gumiakami plastikowymi (łapanie okazji w lidlu czy gdzieś tam mnie nie interesuje, nie mam czasu i ochoty). Znalazłam fajne klapki firmy cogui, które kosztują 2-3 razy mniej od crocsów, a są wykonane z takiego samego albo bardzo podobnego materiału i maja taki sam fason (uważam, że fason tych butków jest rewelacyjny dla dziecka). Kupiłam na próbę za 49 zł i okazało się, że sa rewelacyjne. Ja i mąż mamy crocsy jako obuwie domowe i ogrodowe, które sa niezniszczalne, ale dla dziecka, któremu szybko noga rośnie są trochę jednak za drogie ( a musi miec dwie pary - domowe i podwórkowe). Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Crocsy w Lidlu - powtórka 18.07.14, 17:10 Znalazłam f > ajne klapki firmy cogui, które kosztują 2-3 razy mniej od crocsów, a są wykonan > e z takiego samego albo bardzo podobnego materiału i maja taki sam fason (uważa > m, że fason tych butków jest rewelacyjny dla dziecka). Kupiłam na próbę za 49 z > ł i okazało się, że sa rewelacyjne. *coqui Odpowiedz Link Zgłoś