Dodaj do ulubionych

Wózek Wader

24.07.14, 10:41
Dziewczyny szukam taniego i fajnego pomysłu na "pojazd" służący do transportowania plażowych "gratów".
Znalazłam wózek Wadera, może nie jest to szczyt marzeń, ale w tej cenie wydaje się rozsądną opcją. Udźwig 60kg, więc i malucha można by wsadzić wink. Macie może jakieś doświadczenia z tą zabawką? W archiwum znalazłam info z 2012r, że ten dyszel słabo się podnosi i przez to kiepsko się go ciągnie. Może teraz to poprawili?
Widziałyście go w jakimś supermarkecie?
Obserwuj wątek
    • aniam123 Re: Wózek Wader 24.07.14, 10:42
      https://abawki.pl/imgallegro/wader/10952c.jpg
      • oberiba76 Re: Wózek Wader 24.07.14, 11:03
        Potwierdzam z tym dyszlem, jeśli dziecko ma ciągnąć to nie ma problemu ale dorosłemu jest niewygodnie. Jak się wyprostujesz to wózek się przechyli, dyszel dostosowany jest do wzrostu dzieci.
        Czasem Młodego w nim ciągam ale nie jest to ani wygodne ani atrakcyjne wizualnie wink trzeba się pozginać trochę, jeśli się wyprostujesz to na 90% Młody wypadnie.
        Synek natomiast bardzo wózek lubi i często zabiera go ze sobą na spacery.
        • aniam123 Re: Wózek Wader 24.07.14, 11:20
          oberiba76, bardzo dziękuję za opinię big_grin.
          A ile wzrostu ma Twój syn i do jakiego (Twoim zdaniem) to ciągnięcie jest komfortowe.
          Ja mam 170cm, więc wiadomo..., ale dzieci mają 98 i 134. Dla nich będzie ok?
          • oberiba76 Re: Wózek Wader 24.07.14, 11:35
            ja mam 172cm i żeby bezpiecznie synka ciągnąć musiałam się pochylić.
            Mój Huncwot ma teraz około 100 cm i myślę, że jeszcze się spokojnie wózkiem parę lat pobawi.
            Według mnie dla Twoich dzieciaczków wózek będzie ok smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka