01.08.14, 13:12
Czy ich jakość czasem nie spadła? Takie odnoszę wrażenie po ostatnich zakupach?
Obserwuj wątek
    • annka78 Re: Endo 01.08.14, 13:59
      oj tak.
      • tymianek21 Re: Endo 01.08.14, 14:08
        Nawet miałam założyć taki wątek, ale pomyślałam sobie że pewnie mnie tu zakrzyczą, że jestem z konkurencji. Uwielbiam ich rysunki na koszulkach dlatego mój syn miał kilkanaście T-shirtów oraz bluzki z długim rękawem. W tym roku zamówiłam T-shirt na 128 i przysłali mi taki malutki że
        to nawet nie jest 122 w smyku, C&A lub reserved. Druga koszulka na 134 zbiegła się po 1 praniu!!! Prane 30 minut, delikatne w nowiutkiej pralce. Mam więc 2 T-shirty dla krasnoludka!
        • 2007e Re: Endo 01.08.14, 14:17
          Kiedys jak byl efekt skórki brzoskwini, to naprawde to bylo czuc. Bluzka do dzispo paru latach wyglada tak samo. Teraz 1/3 zakupow musze zwrocic, a jeszcze jak mnie spotka niemila niespodzianka, to juz nigdy u nich nie zamowie. Maja drogo i jak dla mnie bez szału. Do tego na metkach wszystkich pisze prac w 30 stopniach. Ktos z was tak pierze? - bo ja nie i nie zamierzam.
          • slona78 Re: Endo 01.08.14, 14:25
            Piorę wszystko jak leci w 40st C i nie mam problemów, w 30st piorę wyłącznie wełny i jedwabie.
            Ale fakt, że gdy przyszło do mnie ostatnie zamówienie z Endo to byłam lekko zaskoczona. Od zawsze mój syn nosi ich koszulki (z długim i krótkim rękawem) bo uważałam, że mają świetną jakość materiału, no i ich design do mnie przemawiał. Teraz materiał hmmm... no jest już inny, bluzek z długim rękawem nie ma praktycznie w ogóle. Grafika też trochę zjechała. Szkoda, ale nadal w nich wierzę, choć faktycznie pierwszy raz coś odsyłam, bo jakość nie ta.
    • dwellajna Re: Endo 01.08.14, 14:20
      Jakosc jest coraz slabsza (zapewne element polityki oszczednosciowej, razem z likwidacja sklepow stacjonarnych), rozmiarowka totalnie losowa - zamowilam 3 rozne koszulki w tym samym rozmiarze, roznice w dlugosci rekawow itd nawet kilka cm. po jednym praniu zmechacone, szwy poprzekrecane...
    • 2007e Re: Endo 01.08.14, 14:32
      Jeszcze jedno pytanie odnosnie robienia sie bluzek po praniu asymetrycznych, jak sie to czesto dzieje? Mam jeszcze jedna bluzke, ktora sie waham czy oddac czy nie, ale jaka sie dziac takie heca, to moze lepiej jej nie uzywac i pozbyc sie czym predzej.
      • tymianek21 Re: Endo 01.08.14, 14:38
        Ja wszystkie ubrania piorę tylko w 30 stopniach więc byłam w szoku że ten T-shirt zmalał tak bardzo mimo prania w 30 i w programie delikatne.
    • zaba133 Re: Endo 01.08.14, 14:38
      niestety jakość spada, choć zależny na jaki model T-shirtów się trafi, np. córka ma jeden niezniszczalny właściwie, a drugi ( właściwie to bluzka z długim) po 1 sezonie nadaje się do kosza- kolor wyblakły
    • valtho Re: Endo 01.08.14, 18:15
      Uwielbiałam ich zawsze za grafikę. Jakość nigdy nie była ich najmocniejszą stroną, a przy obecnych cenach to nie ma co się dziwic smile.
      • gaga-sie Re: Endo 01.08.14, 20:12
        Cena, nawet promocyjna nie ma się nijak do jakości. Spadła mocno w dół, czego żałuję, bo kupowałam dla syna ich t-shirty.
        • beataj02 Re: Endo 01.08.14, 20:47
          Zeszli na psy sad Mnie najbardziej dobija to skręcanie szwów. Kiedyś tego nie było wcale, teraz właściwie każda sztuka się deformuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka