Dodaj do ulubionych

Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35

23.09.14, 23:07
Gdzie oprócz Zary można kupić botki - skórzane, przejściowe?
Obserwuj wątek
    • sonrisa06 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 05:46
      Ja też szukam, już chyba ze trzy tygodnie botków przejściowych dla córki w rozmiarze 33. Oprócz Zary nigdzie nie ma, ale ja szukam głównie w necie. Muszę jeszcze pochodzić po stacjonarnych sklepach, ale już tracę powoli nadzieję, że cos sensownego kupię.
      Nie muszą być skórzane, w zeszłym roku córka miała nieskórzane i były świetne. Problem w tym, że nigdzie nie ma ładnych botków bez ocieplenia.
      • patatajowa Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 08:09
        jeszcze next ma fajne, córka w zeszłym roku miala skórzane ,nieocieplane ,dobrej jakosci.
        • janieide Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 12:20
          Moze bym cos wybrala z next, ale sa dosc drogie, nawet drozsze od Zary. Chyba ze sa jakies kody rabatowe itp. - nie wiem, bo nie zamawialam nic do tej pory. Z Zary nic mnie nie zachwycilo, fajnie byloby znalezc alternatywe, ale z mozliwoscia przymierzenia.
          • olga727 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 14:33
            www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/00006001249088/kozaki*dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_size=212@35&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dzieciece/buty-dzieciece
          • patatajowa Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 14:37

no ale skora kosztuje,botki zazwyczaj też są droższe niz letnie. Mnie się podobają te z zary z gwiazdkowym paskiem.maja lekkie ocieplenie-podszewkę i jak na "nie skore są bardzo ok.
            **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
            Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB ****
      • paross2 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 23.01.15, 23:02
        Widzialem rozmiar 33 34 35 i sama kupuje zazwyczaj modne fasony w sklepie online www.styloweobcasy.pl.
        obuwie dzieciece kategoria
        Sklep internetowy z butami styloweobcasy.pl

proponuje bardzo bogaty adortyment modnego obuwia
    • malowanka06 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 12:41
      w h&m kupiłam jakiś miesiąc temu, tylko że daleko im do skóry ale całkiem fajne. Nie widzę ich teraz na stronie sad
      • a-e-p Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 14:41
        W H&M sa rózne nieskórzane, czarne z materiału a'la zamsz, w panterke - zasuwane z boku na zamek, a dla starszych dziewczyn jeszcze model z karbowana podeszwą. Nie wiem jak z jakoscia bo nigdy nie mialysmy - niestety moim dzieciom spadaja z nóg, bo sa szerokie.
    • mima14 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 24.09.14, 14:53
      Ja polecam Okaidi, mają coraz więcej stacjonarnych sklepów (nie wiem jak online). Jakość podobna jak zara, córka miała w ubiegłym roku coś podobnego www.okaidi.fr/bottes-cavalieres-noir-69441 i była zadowolona.
      • janieide Okaidi 27.09.14, 09:43
        Czy moglabys spojrzec i napisac jakie modele maja teraz w ofercie? Jakie ceny?

www.okaidi.fr/vetements-fille/chaussures
        • mima14 Re: Okaidi 30.09.14, 18:33
          Byłam dzisiaj i marnie, z jesiennych mają tylko www.okaidi.fr/boots-frangees-croute-de-cuir-marron-68929
          i www.okaidi.fr/boots-fourrees-zippees-marron-69809
          średniej jakości są.
    • silje78 Re: Jesienne skórzane botki dla dziewczynki r. 35 01.10.14, 09:25
      moja córka ma takie:
      www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/24461/w-37048r54.html
      kupione jako przejściówki jak będzie potrzeba ładniejszego ubrania się. są też inne modele. mojej akurat te najbardziej się podobały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka