slonko1335 15.10.14, 19:11 w dodatku w cenie podobnej a najchętniej niższej. Potrzebujemy czegoś na już na prezent a Kindla nigdzie na miejscu nie ma albo jest w jakiejś cenie z kosmosu. Jest jeszcze jakiś czytnik warty uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Jeśli nie Kindle to co? 15.10.14, 20:11 na już to znaczy na kiedy? Bo Kindla szybciutko wysyłają Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jeśli nie Kindle to co? 15.10.14, 23:26 Na piątek, rypnął nam się prezent na 40 szwagra bo zakupiła mu teściowa to co my zamierzaliśmy i wymyśliliśmy Kindla...ale z KIndlem problem...muszę coś jutro kupić coby mieć prezent na piątkowe popołudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sainiri Re: Jeśli nie Kindle to co? 15.10.14, 22:14 My z mężem mamy Pocketbooki i jesteśmy b. zadowoleni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jeśli nie Kindle to co? 15.10.14, 23:26 Dzięki zaraz popatrzę bo nie wiedziałam na co w ogóle patrzeć poza K. Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 01:13 Onyx, Prestigio, Lark. Jak ktoś nie jest kundlowym ortodoksem to będzie mu obojętna marka, bo każda, nawet Kindle, ma poza zaletami i wady.A rozrzut cenowy samego Pocketbooka jest taki , że każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 09:04 Ten jest świetny: allegro.pl/czytnik-ebook-cybook-odyssey-frontlight-hd-etui-i4667150372.html używam od pół roku i rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 10:15 ja tez mam pocketbooka od 2 lat i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 10:29 Od stycznia mam Pocketbook lux (z podświetleniem) i uwielbiam go. Używam właściwie codziennie. Wybierajac czytnik szukaj tylko z e-papierem, mam dla porównania zwykły z kolorowym ekranem i z pewnością e-papier czyta się o niebo lepiej. Przed zakupem przegladałam sporo forów czytnikowych, z których wynikało, że pocketbooki mają miały lepszą opinię jeśli chodzi o oprogramowanie. Dla mnie dużym plusem było też, że ten konkretnie model obsługuje więcej formatów plików niż kindle. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 10:33 Jeszcze jedno. Zależy Ci na czasie a "mojego" pocketbooka można dostać chyba w każdym salonie Empiku Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jeśli nie Kindle to co? 16.10.14, 11:48 dzięki dziewczyny zaraz oblukam tego pocketbooka, kurka nie znoszę tak kupowac prezentu na ostatnią chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś