Dodaj do ulubionych

mebelki dla evi (i domek?)

13.11.14, 22:31
Chce kupić coreczce laleczki evi. Chciałabym do tego jakiś drewniany domek (nie za duży,ale żeby się lale mieściły. Wstępnie mam swój typ na oku, natomiast nie mam pojęcia jakie mebelki będą ok. Nie muszą być z drewna.
Obserwuj wątek
    • eszulczewska Re: mebelki dla evi (i domek?) 13.11.14, 23:04
      W Lidlu za tydzien ma byc i domek i mebelki.
      • niektorymodbija Re: mebelki dla evi (i domek?) 14.11.14, 16:38
        Boję sie,że będą za malutkie. Większość mebelkow,koreę widziałam np. Na allegro jest przeznacZona dla małych lalek figurek. Stąd pytanie, co dla evi..
        • sonrisa06 Re: mebelki dla evi (i domek?) 14.11.14, 16:50
          Dla Evi najlepsze będą mebelki od Eviwink
          np. takie allegro.pl/simba-lalka-evi-w-domu-mebelki-at-home-lozeczko-i4789959698.html
          Kiedyś, jak jeszcze jeździłam do hurtowni zabawek, to widziałam bardzo dużo mebelków dla Evi. Kupiłam córce wtedy zestaw, w którym był sedes (z dźwiękiem spuszczania wody) i umywalka (z której naprawdę leciała woda). Był jeszcze zestaw z wanną, była sypialnia i łóżko piętrowe. Dużo tych zestawów mebelkowych było i wszystkie właśnie dla Evi. Myślę, że wszystkie inne mebelki będą za małe, a te dla Barbie za duże.
          • niektorymodbija Re: mebelki dla evi (i domek?) 14.11.14, 22:06
            A da się kupic same mebelki bez lalek? Bo trochę nie bardzo mam ochotę na kupowanie zestawów 1 Evi + 1 mebelek...
            • karolkaa26 Re: mebelki dla evi (i domek?) 15.11.14, 13:58
              Nie da rady osobno kupić. W każdym zestawie są lalki. Moja córka tez bawi się Evi. Ma domek a do niego kupiłam jej mebelki od Evi - szafa z wieszakami i szuflada na ubrania otwierana, łóżko piętrowe, biurko z krzesełkiem drabinka i łóżkiem. Do tego dokupiłam jej wannę która jest w zestawie z pieskiem. Od spodu do wanny można wlać wodę która leci prysznicem po nacisknieciu kurka. Łozeczko i kołyske z bobaskiem evi. To wszystko sa nowe zestawy w ok 30zł za szt. Dokupiłam tez używany zestaw z umywalka i kibelkiem. Kibelek po naciśnięciu przycisku ma odgłos spuszcza wody. Ten zestaw używany bo nie ma już w sprzedaży nowych. Z używanych widziałam tez fajne zestawy z kuchnią ale nowych tez juz nie ma. Polecam tę zabawki. Tez długo zastanawiałam się nad mebelkami dla Evi i te są naprawdę idealne i super jakosciowo. Szkoda tylko kupując te zestawy w każdym jest Evi. My mieliśmy chyba z 1szt.
              • karolkaa26 Re: mebelki dla evi (i domek?) 15.11.14, 14:01
                Miało być 15 szt smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka