Dodaj do ulubionych

prezent dla 4latki

26.11.14, 08:18
Hej, potrzebuję rady.
szukam prezentu dla córki na urodziny, ma je przed samymi swiętami, dostanie na pewno duzo prezentów od rodziny, koleżeństwa na sali zabaw itd, a ja w tym roku groszem nie śmierdzę, więc w tym roku skromnie smile - powiedzmy za sumę ok 50-60 zl.
myślałam o:
1. znikopis www.clementoni.com/pl/prodotto/klinika-dla-pluszakow-znikopis/ (powiedzcie, czy jest dobry)
2. farby w sztyfcie plus malowanka XXL
3. cokolwiek innego plastycznego - bardzo lubi takie prace, może macie jakies fajne pomysły?
4. coś tam przebąkiwała o zamku kucyków, oczywiście nówka sztuka poza zasięgiem, ale może cos na allegro w oryginalnym opakowaniu?
5. jakas miaucząca maskotka kotka? - lubi takei rzeczy.
Dziękuję za wszelkie sugestie i rady!
Obserwuj wątek
    • kama-25 Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 09:08
      farby w sztyfcie, świetna sprawa, moja 4 latka je uwielbia, maluje sie nimi zupełnie inaczej niż kredkami
      • anet77 a cos taikiego? 26.11.14, 09:37

allegro.pl/pomaluj-swoj-pierwszy-domek-do-zabawy-i-malowania-i4799550515.html
        allegro.pl/duzy-dom-domek-do-malowania-kolorowania-kreatywny-i4809015669.html
    • monika887 Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 12:04
      W lidlu od jutra mają być rzeczy plastyczne, zobacz na stronie
    • lutka27 Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 13:17
      Mozaika bardzo wciągające zajęcie
      allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-2-dz-1106&id=11819&order=qd&string=mozaika
    • junia15 Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 14:11
      A szkicowniki? Cała masa w empiku kupowałam z kucykiem pony i Barbie, teczki stylistki z księżniczkami i również Barbie

Podpytam gdzie kupujecie i jakie farby w sztyfcie?
      Moja Córka miała takie jak flamastry z pędzelkiem/jakby końcówka od szczoteczki plastikowejwink każdy z Biedronki i szybko się skoczyly bo dużo ich się wyciskalo. Ale fajne i praktyczne
    • le.wandowska Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 15:00
      Farby wink Moje córy w wieku 4 lat uwielbiały malować siebie i wszystko dookoła wink
    • nestea1 Re: prezent dla 4latki 26.11.14, 18:39
      dzieki Bardzo za wszelkie pomysły, nie mamy żadnych modnych zabawek typu kucyki itp, jakos sie nie złożyło, wiec troche mi szkoda, ze nie mogę jej kupić, no ale cóż.
      Farby w sztyfcie dostanie na mikołaja, a znikopis na urodziny (widziala dzis reklamę i bardzo się do tego zapaliła). jeśli macie jakies sprawdzone, bedę bardzo wdzięczna
      • junia15 Re: prezent dla 4latki 28.11.14, 09:23
        Ja też bym poprosiła o jakieś fajne linki do tych farb w sztyfcie i do znikopisusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka