Dodaj do ulubionych

prezent dla 2 latki?

29.11.14, 15:01
byl juz ostatnio traki watek?
lub podpowiedzcie, co kupujecie swoim pociechom? moja, to trzecie nasze dziecko, wiec sporo ma: rowerki, jezdziki, Lego takie i siakie wink co jeszcze?
dzis znalazlam ksiazeczke, wyglada super, cena zabojcza, ale skoro praktycznie, oprocz pieluch, nic nie potrzebuje jej kupowac, to pod choinke dalabym rade wink
ma ktos moze? Smok Walter wielka ksiega..."
https://image.ceneo.pl/data/products/22113090/i-lilliputiens-smok-walter-wielka-ksiazka-labirynty-i-poszukiwania-l86408.jpg
www.fabrykawafelkow.pl/ksiazeczki-/2543-smok-walter-wielka-ksiazka-labiryntow.html
no i co jeszcze? podpowiedzcie, bo nie mam pomyslow!
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: prezent dla 2 latki? 29.11.14, 15:06
      Zelfy,kucyki pony, drewniana kolejka...
      • alutka314 Re: prezent dla 2 latki? 29.11.14, 23:36
        Moja dwulatka dostała od babci domek świnki peppy. Myślałam że nie będzie nim zainteresowana ale uwielbia go. Już trzeci dzień się nim bawi. Jak na nią to bardzo długo. Zwykle zabawki są hitem jakieś dwie lub trzy godz
        o taki mamy dokładnie allegro.pl/swinka-peppa-pig-pietrowy-domek-4figurki-z-polski-i4851082729.html
        • alutka314 Re: prezent dla 2 latki? 29.11.14, 23:38
          a my jej kupimy na mikołaja konia na biegunach. U mojej koleżanki zobaczyła i od tamtej pory jak się zapytam co chce od mikołaja dostać, to mówi że konia smile
        • piegoosek Re: prezent dla 2 latki? 01.12.14, 01:40
          O, dzięki dziewczyny! Domek Świnki jest super!
          Wózki mamy dwa, konika tez wink no i mam starszą córkę, wiec i wszelkie kucyki tez, i Zooblesy, i PetShop'y .. Ale dzięki, dzięki!
          Piszcie jeszcze smile na urodziny się przyda, ma w styczniu wink
    • mamatin Re: prezent dla 2 latki? 01.12.14, 01:12
      wozek, spacerowke dla lalek
    • yankaaa Re: prezent dla 2 latki? 05.12.14, 12:50
      poduszka w formie ulubionego zwierzaczka lub przedmiotu, do przytulania, usypiania, do zabrania w podróż - dwulatki takie uwielbiają! i można dodać jeszcze haft z imieniem dodatkowo!
      poduszkowadolina.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka