Dodaj do ulubionych

Chi chi love showstar - pomocy!!!!

16.12.14, 23:00
Ratunku moja córka dziś w przedszkolu naryswała w liście do Mikołaja tego psiaka-oczywiście wpływ rekalam. Ja już wszytskie prezenty mam dla niej kupione oczywiście wg zamówienia wcześniejszego listu aż tu nagle takie kwiatkisad Kto widział stacjonarnie tego pieska w promocji>? Bo 190zł dodatkowo nie chce wydać bo już i tak wydałam fortunę
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 16.12.14, 23:12
      To po prostu nie kupuj, nie widzę problemu
      • patatajowa Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 16.12.14, 23:22
        no cos ty,to by bylo za proste wink
        • marta2202 Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 03:52
          W carrefourze widzialam za 159zl w akxci z bonami wychodzila jeszcze lepsza cena smile
          • marta2202 Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 03:56
            Mialo byc w akcji z bonami.
            Swoja droga u nas syn wczoraj upatrzyl sobie kamere sportowa i tez jej nie dostanie. Powiedzielismy ze teraz gwiazdka ma juz skompletowane prezenty i na pewno dostanie cos lepszego.
            • dron.ka83 Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 07:35
              Dzięki. Ja też tłumacze córce że Mikołaj jż dostał list i zrobił jej zamówienie ale przecież Panie z p-kola wysłały też list. A one chce tylko chi chi crying jeśli uda mi sie tanio kupic go dostanie bo inaczej tez odpuszcze
              za ta cenesad
              • iberka Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 09:43
                moje "pokrzywdzone" dzieci nie dostają wszystkiego co jest w listach. Jest zasada, że Mikołaj wybiera z listy co przyniesie, bo dzieci jest dużo i dla każdego musi wystarczyć czasu i zabawek. 13 latek w Mikołaja już nie wierzy, ale jego 5 letnia siostra zna reguły "gry" z listem do Mikołaja tak jak jej brat kiedyś smile. Nie ma płaczu, latania w ostatniej chwili. Ot, sztuka wyboru. Nie można mieć wszystkiego przecież
              • aleksandra1977 Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 10:47
                polecam przypowiesc o nadmiarze
                foch.pl/foch/1,139430,17120084,Dlaczego_tak_trudno_sprawic_dziecku_prezent__Przypowiesc.html
                • iberka Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 11:11
                  świetne, tekst idealny na każdą okazję
    • zana781 Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 11:40
      Pierwsza mysl po przeczytaniu posta, a czy dziecko MUSI dostac wszystko o czym zamarzy, a matka wpada w panike sad
    • eo_n Re: Chi chi love showstar - pomocy!!!! 17.12.14, 11:55
      U nas bywa podobnie z przedszkolnymi listami uncertain
      Nie lubię tych akcji...

Przyznam, że ja mam tak jak Ty. Jeśli nie jest to wielka kwota (a nigdy nie była), to dokupuję - w końcu to Gwiazdka smile

W tym roku wyszło pół na pół: w ostatniej chwili wynikły lalki z Krainy Lodu - jedną dostała na Mikołajki, drugą dokupiłam specjalnie, ale już kolejnych (facetów, renifera, bałwanka) odpuszczam, bo są w normalnych cenach niedostępni. Świat się mam nadzieję nie zawali wink Jeszcze dzień przed wigilią rzucę okiem w Smyku i supermarkecie, jak coś trafię w przyzwoitej cenie, to kupię, a jak nie to trudno.
      A pieska też widziałam w Kerfurze, ale nie wiem po ile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka