Dodaj do ulubionych

Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie?

18.12.14, 20:11
W zeszłym roku od 19 grudnia była juz przecena w biedronce zabawek na 30% taniej. Jako, że w tesco promocji brak to chce ruszyć po prezenty do biedronek jeszcze tylko nie wiem kiedy się szykować czy od jutra już będzie? Ma ktoś jakieś przecieki moze? bo musze na jutro rano zaplanowac już gdzie pojadę, w weekend nie zamierzam się już pchac do sklepów bo mnie stratują.
Obserwuj wątek
    • 84ja Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 18.12.14, 20:16
      rok temu chyba nie było wiadomo wcześniej że się szykuje przecena. z tego co pamiętam pojechałam do biedronki a tam po prostu były zabawki przecenione, więc możliwe że jutro już coś będzie.
    • julka-4 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 18.12.14, 20:27
      Od soboty, podobno 30%.
    • bagage Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 18.12.14, 20:55
      A są jakieś fajne zabawki dla chłopaków w Biedronce?
      • sanse3 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 18.12.14, 21:14
        w mojej najbliższej zostało bardzo mało fajnych zabawek, na palcach jednej ręki mozna liczyć niestety, ale w okolicznych może coś bedzie więcej takich mniej uczęszczanych. Np synek chce zestaw play-doh z koparką jest za 35 zł więc z rabatem wyjdzie super cena. Corka i chrześniaczka troche wiecej chcą, ale mało z tego już zostalo. Jednak mam coś na oku i byłoby super już z tym rabatem kupić, bo przy 200zł już się robi ładna oszczędność, a tyle napewno wydam.
        • sanse3 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 18.12.14, 21:15
          A raczej nawet nie o oszczędnośc mi chodzi , co o to, by za tę samą kwotę kupić im więcej wymarzonych rzeczy poprostu.
    • emily.1 Od poniedziałku -30% 19.12.14, 17:14
      Info z ulotki
      • julka-4 Re: Od poniedziałku -30% 19.12.14, 17:27
        Na mojej ulotce wyrażnie pisze od 20.12 wink czyli od soboty.
        • emily.1 Masz racje od 20.12:-) 19.12.14, 17:39
          Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Ulotka ważna od 22.12 ale zabawki od 20.12smile
          • marta2202 Re: Masz racje od 20.12:-) 19.12.14, 20:46
            Jest gdzies w necie ta ulotka? Jest jakis limit cenowy?
            • samanta25 Re: Masz racje od 20.12:-) 19.12.14, 22:01
              Znając życie pewnie te fajniejsze zabawki będą pochowane albo będzie walka o nie od rana big_grin
              • sanse3 Re: Masz racje od 20.12:-) 19.12.14, 22:16
                U mnie już od jakiegoś czasu wykupione są wszelkie fajniejsze zabawki.
                Miałam na oku 2 i jednak dzis rano popędziłam i kupiłam. Objechałam 3 biedronki i z zabawek które chciałam praktycznie nic już nie ma. Udalo mi się kupić ostatnie opakowanie Play-doh z koparką za 35zł i 2 głowy ELSY do czesania i stylizacji - piękne. Na 3 biedronki tylko ta jedna ciastolina została i te 2 głowy. Wzięłam tez ostatnie w 3 sklepach puzzle z Krainy lodu. Nie było już zupełnie ciastoliny z kopciuszkiem ani żadnych lego ani COBI winx ani equestra girls ani monster high ani znikopisów frozen. Wzięłam dziś, bo bałam się, że do jutra nie uchowają mi się i wolałam nie ryzykowac jednak , bo mi na nich zależało. Jeszcze jutro podjądę, bo akurat Barbie syren było dużo a na te mam zamówienie do mikołaja oraz coś o tych zelfach przebąkiwali, zobaczę jeszcze, bo tych też mnóstwo było. Ale jak dla mnie to paskudztwo.Chcą bo ktoś ma...
      • nataliaszczecin Re: Od poniedziałku -30% 19.12.14, 22:51
        A skad masz ta ulotke bo na tych on line nic nie ma napisane...
        • julka-4 Re: Od poniedziałku -30% 19.12.14, 23:04
          U nas w biedronce leżały. To są normalne Inspiracje tygodniowe ważne od 22.12.
    • mini_em Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 19.12.14, 22:50
      ooo nie wiedziałam sad dziś kupiłam synowi piłkarzyki sad
      • dorga1 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 20.12.14, 09:26
        A te tablice, które wycofali, nie pojawiły się przypadkiem na wyprzedaży?
      • niki36712 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 20.12.14, 12:06
        Spoko, piłkarzyki nie są na wyprzedaży (bo to aktualna ulotka).
    • jolllka Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 20.12.14, 09:53
      Gry dziecięce z 30 na 21
      Gry rodzinne z 50 na 35 np "zgadnij kto to"
      • marta2202 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 20.12.14, 10:55
        Dzieki za info kupilam puzzle 3d ravensburger za 27zl i gre Twister za 35zl.
        • kingulinka83 Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 20.12.14, 11:49
          ja kupilam laleczke evi w samochodzie za 17,99 zl , znikopis z krainy lodu za 27,99 zl i puzle giga 34 el za 11,99zl. Chcialam jeszcze ciastoline z ksiezniczka ale juz nie bylo..Za to bardzo duzo lezalo lalek barbie, wozkow dla lalek i robofish i kucykow pony..
    • nataliaszczecin Warsztat Bosch 20.12.14, 12:42
      Czy on tez jest -30%?
      • sasiam Re: Warsztat Bosch 20.12.14, 12:55
        na stronie są podane już ceny z przeceną www.biedronka.pl/pl/wiecej-prezentow-dla-chlopcow-od-17-11
        warsztat tez przeceniony smile
        • nataliaszczecin Re: Warsztat Bosch 20.12.14, 18:51
          Tak kupilam ale za 96zl z groszem bo tyle wychodzi jak od ceny pierwotnej odejmie sie 30%, nie wiem co za cena na stronie Biedronki..
          • 84ja Re: Warsztat Bosch 20.12.14, 20:16
            Faktycznie te ceny dziwne. Aczkolwiek kupiłam drewniany parking za 59.90zł, na stronie jest cena 59 zł (pierwotna 89.90zl) a po przecenie 30% powinno być 62.93zł, także niektóre rzeczy wychodzą więcej jak 30% przecenione. Natomiast zdalnie sterowane auto (pierwotna cena 79.90) na stronie jest przecenione na 54.90 ja go natomiast kupiłam za 55.90, a 30% wychodzi 55,93, także podobnie. Ogólnie ceny super (już przed wyprzedażą były fajne), postanowiłam poczekać i się udało kupić 50% tego co chciałam. polowałam jeszcze na duplo mój pierwszy ogród i playdoh z koparką, ale w 2 biedronkach już nie było, jutro podjadę jeszcze do jednej, ale raczej już też nie będzie. najważniejsze że drewniany parking kupiłam, za tą cenę bardzo się opłacało.
    • 84ja Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 21.12.14, 23:30
      u was też tak wymiotło wszystkie zabawki? u mnie w 4 biedronkach pustki. na szczęście na zakupy wybrałam się w sobotę ale myślałam że dziś znajdę jeszcze playdoh, duplo i zestaw 5 resoraków ale wszędzie wymiecione. z tego co pamiętam w zeszłym roku był jeszcze spory wybór po świętach a teraz same resztki.
      • kr.kr Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 21.12.14, 23:44
        Ja w biedronce juz ze dwa lata nie bylam, ale uslyszalam w radi i was poczytalam i wracajac z innych zakupow zjechalam do jednej takiej na calkowitym pustkowiu. Nie liczylam na zbyt wiele, ale okazalo sie, ze dwa kosze zabawek jeszcze byly, wsrod nich ze dwie glowy chyba Zosi, kilka pojazdow dickie, sporo monster, jakies drewniane klocki, troche laleczek evie, jakies zestawy obiadowe, z 10 gier (twister, zgadnij kto to i jeszcze jakas inna), jakis zestaw klockow cobi, cos tam jeszcze na pewno bylo, ale nie mialam czasu soe przyjrzec.
        Chwycilam jedna gre i juz mnie nie bylo. Teraz zaluje, ze nie wzielam jeszcze twisterA, a wracac mi sie juz nie oplaca ani nie chce. W najblizszej biedronce juz pewnie od wczoraj sladu po niczym nie ma...
        Myslicie ze twister jest wart zakupu?
        • 84ja Re: Kiedy przecena zabawek w biedronce ktoś wie? 21.12.14, 23:57
          to co wymieniłaś to i w moich jest. w moich są jeszcze drewniane parkingi (a myślałam że szybko je wymiecie bo za ta cene są poprostu ekstra) domki dla lalek i farmy. w jednej biedronce było dzis nawet ostatnie auto zdalnie sterowane (cena również super takie same są w empiku po 120zł) i były tez te parkingi bburago ferrari kids (w jednej biedronce nawet sporo ich). Ja te rzeczy kupiłam już w sobotę rano ale dziś jakby przejechała się po 4 biedronkach to też bym to kupiła jeszcze smile ech liczyłam dziś na to playdoh i resoraki, tym bardziej że jedna biedronka na zadupiu właśnie, duplo to wiedziałam że nie kupię, bo już przed wyprzedażą nie widziałam ich w biedronce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka