hanyah 11.01.15, 20:35 Nie miałam do tej pory nic od nich, możecie mi powiedzieć, jak z jakością butów? Chcę kupić sztyblety, może polecicie inne marki godne zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: Buty Kazar - jaka jakość? 11.01.15, 21:02 Zdecydowanie nieadekwatna do cen. Po kolejnej reklamacji rozstałam się na zawsze. Mąż kupował kilka razy, może jedna para się ostała. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Buty Kazar - jaka jakość? 11.01.15, 21:10 Mam z Kazara klasyczne szpilki, kupione jakis czas temu, nic sie nie dzieje, ale uzywam sporadycznie. Ogolnie nie gustuje w ich stylistyce, za duzo złota i za wysokie obcasy... Sztyblety (moj ulubiony fason butow) polecam z Masimo Dutti. Mam 2 pary od 2 lat, w ciagłym uzywaniu i nic sie z nimi nie dzieje. Tylko ceny mają b wysokie, a obecnie do wyprzedazy zwykle sa juz wykupione. Fajne widzialam tez na Violetta by Mango. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Buty Kazar - jaka jakość? 12.01.15, 13:54 Roxaniu, chyba nie znasz nas za dobrze.... Bo jakbyś znała, to byś wiedziała, że nie z nami takie numery. Reklamę tych maszkaronków daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
roxania0 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 12.01.15, 14:07 Jakich maszaronków Producent ten sam co na na stronach markowych butów tylko ze tam cena 2 x taka. Solidnie wykonane ręcznie buty. Nie ma co się czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Buty Kazar - jaka jakość? 12.01.15, 14:22 Nowy nick i w dwóch pierwszych postach reklama sklepu. Naprawdę dalej twierdzisz, że nie ma się co czepiać? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Buty Kazar - jaka jakość? 12.01.15, 14:16 Kupilam tam piekne letnie sandałki, ale niestety starczyły na jeden sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
julinka0 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 12.01.15, 22:43 Ja kupiłam balerinki, dokładnie to samo, jeden sezon, a cena wysoka... Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 13.01.15, 16:53 Buty bardzo nie wygodne,za to ceny kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1985003 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 21.03.16, 10:57 FIRMA BEZNADZIEJNA CHODZIŁAM W BUTACH 3 MIESIĄCE ODPADŁ MI OBCAS PODCZAS CHODZENIA.REKLAMACJI NIE UZNALI NIE CHCIELI NAPRAWIĆ NAWET NIE POLECAM!!!!!A BUTY KOSZTOWAŁY 700 ZŁ!!!NIGDY WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
kindzialek999 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 10.10.16, 12:16 Ja kupiłem kilka rzeczy - ale ostatnio buty po 3 miesiącach się rozkleiły - reklamacja oczywiście odrzucona - zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Buty Kazar - jaka jakość? 10.10.16, 13:13 Buty ładne, ale niestabilne i raczej na wąską stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka54 Re: Buty Kazar - jaka jakość? 03.02.23, 21:44 Badziewie! Kupiłam i zaraz w salonie nie odebrałam. Materiały użyte do produkcji beznadziejne. Na zdjęciu piękne, w realu mocno przepłacone. Odpowiedz Link Zgłoś