Dodaj do ulubionych

tesco - kupony rabatowe

09.03.15, 10:02
Mam pytanie odnosnie kuponów rabatowych tesco.
Otóz mam dwa na odzież
- 1 - 15 zł do zapupu min.65 zł
- 1 - 10 zł do zakupu za min 50zł.

I teraz czy jak kupie rzecz o wartości 65 zł to czy będe mogła wykorzystac te dwa kupony i zapłacic 40zł?
Obserwuj wątek
    • moadek Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 10:14
      nie
      • moadek Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 10:16
        cd myślę że nie , zwykle zastrzegaja sie ,ze promocje sie nie łaczą , albo jeden albo drugisad
    • sinceramente Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 10:23
      Nie, ale możesz kupon zniżkowy tesco łączyć z kuponem rabatowym (procentowym) z jakiejś gazety.
    • olesia301 Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 10:24
      chyba nie, ale możesz pani na kasie dać i ona sprawdzi - automat sam wskaże smile
      • fredy58 Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 12:43
        nie absolutnie nie tak jak piszesz to nie da rady, możesz skorzystać z dwóch jak zrobisz zamówienie na 115
        • plocia Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 21:01
          A powiedzcie mi, jak oni te kody rabatowe rozsyłają, tzn. komu jakie ? Ja dostałam np. takie kody:
          - 1,20 zł mniej przy zakupie za min 6 zł jogury, desery
          - 1,6 zł mniej przy zakupie za min 8 zł herbat
          - 1,6 zł mniej przy zakupie za min. 8 zł warzywa, owoce

Czy te kupony są lodowo do nas wysyłane ? czym się sugerują? kwotą wydaną na dane produkty ?
    • karolina-rzeszow Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 21:27
      A ja powiem, że tak. Już tak kupowałam. Miałam dwa kupony zniżkowe po 20 zł przy zakupach za 80 zł. System odliczył 40 zł. A jeszcze była wtedy promocja wszystko 30% taniej. Na wszelki wypadek kupiłam za tyle, żeby po odliczeniu tych 30% było 80 zł, ale po paragonie wyglądało, że odliczyłoby i taksmile
      • aga_tka81 Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 21:42
        Czyli wynika z tego, że autorce wątku mogą wejść dwa kupony skoro Tobie odliczyło. Trzeba by było wypróbować, ale mi przyszedł dziś jeden kupon na -20zł, te drugie kupony to z innego konta clubcard bierzecie?
        • karolina-rzeszow Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 21:50
          Nie 2 różne konta clubcard to nie zadziała, bo dajesz kartę na początku i kupony są do niej przypisane. Trzeba mieć 2 kupony na jedno konto. Część kuponów jest do końca marca ważnych, a do 15 marca mają nadesłać nowe - ważne pewnie do końca kwietnia... (nie wiem, bo ja jeszcze nie dostałam) - wtedy przez te kilkanaście dni kupony się zazębiają i można wykorzystać dwa.
          • aga_tka81 Re: tesco - kupony rabatowe 09.03.15, 22:02
            Mi dzisiaj przysłali nowe ważne do 30.04.2015, poprzednich nie mam, ale miałam chyba jakieś ważne do stycznia ale nie na ubrania, także mi się nie zazębiają, ale Tobie przychodzą z tym czteromiesięcznym wyciągiem czy jakieś dodatkowe?, bo mi kiedyś rozsyłali dodatkowe a teraz nie.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ua/kf/lidz/CWwgY9W5xzBlhPxc8X.png

Więc wnioskując te żółte (takie jak F&F) może wykorzystać ktoś inny, najlepiej zadzwonić na infolinie i się dowiedzieć.
            • bsis Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 07:28
              Ja mam jeden kod -15 zł na zakupy za min. 65 zł (ważny do 31.03.15) z takiej książeczki, która rozsyła raz na jakiś czas TESCO . Są tam tez inne różne zniżki, np. 1,5 mniej na jogurty, 2 zł za papier toalet itp.
              A drugi kupon 10zł na zakupy za min 50 zł ( ważny do 30.04.2015)przyszedł mi razem z wyciągiem punktów i kuponami na zakupy.
              W tygodniu spróbuje zakupów z tymi dwoma kuponami i dam znac czy przeszly.
            • karolina-rzeszow Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 09:58
              Ja tak jak bsis dostaję książeczkę "specjalnie dla Ciebie" i w niej są kupony na przemian z tą książeczką co w niej są bony pieniężne za zakupy. Nie wiem jak oni to rozsyłają i jak wyliczają komu dac jaki bon, ale ja zawsze dostaję na f&f 20 zł taniej przy zakupach za 80 zł (a ubrań kupuję w tesco bardzo mało - właściwie tylko wtedy jak mam 2 bony, bo z jakości jestem średnio zadowolona, ale przy dwóch bonach ceny wychodzą takie że żal nie kupić...
              • olesia301 Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 12:27
                Ja właśnie nie widziałam, że można te kupony łączyć.
                Te z gazetki i z bonów.

Ja bardzo lubię ubrania z tesco.
                Fajne bluzeczki dla dzieci mają
                • patatajowa Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 12:35

na pewno kiedyś wchodziły dwa- najpierw procentowy z gazety w likend zniżek a potem kwotowy z clubcard. Oczywiście przy zachowaniu tych progów kwotowych na nich zapisanych.
                  • aga_tka81 Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 15:31
                    Tak wchodziły dwa, ja właśnie dawałam bony tak jak piszesz, najpierw %, później kwotowy, ale jedna forumka pisała, że bez różnicy.

Co do rozsyłanej gazetki specjalnej to miałam w tamtym roku, a w tym jeszcze nie dostałam, może to inaczej w rożnych województwach wysyłają, choć wątpię.
                • aga_tka81 Re: tesco - kupony rabatowe 10.03.15, 15:36
                  Wejdź sobie na stronę www.f-f.com/pl/home, przesyłka idzie z Anglii, kosztuje 9,90zł, fajne są wyprzedaże, jak w sklepie w Polsce jest np -30% to tam też odejmuje w koszyku, można wpisać swój nr karty clubcard i doliczyć punkty. Zwrot pocztą polską jest bezpłatny, szybko realizują zamówienia, pieniądze ze zwrotu też w miarę szybko wysyłają.
                  • fredy58 Re: tesco - kupony rabatowe 11.03.15, 08:31
                    To już teraz nic z tego nie wiem, mam dwa kupony jeden na 15zł za zakupy na 60 drugi 20 na zakupy za 80 czyli co jak zrobię zakupy za 80 to mogę dać te dwa kupony i zapłacę 45?
    • aga_tka81 10-12 kwietnia 13.03.15, 09:25
      W twoim Stylu i Grazii będzie kupon -20%, będzie można wykorzystać -20% z gazety + kupon z clubcard + przecena.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka