Dodaj do ulubionych

jaka torba do wozka

13.04.15, 15:05

oczywiscie te co mi sie najbardziej podobaja, takie oryginalne i dizajnerskie kosztuja od 300 w gore. wiecej niz 150 nie dam i koniec wink ogladalam rozne torby, na chwile obecna najbardziej przypadla mi do gustu zolta torba pinkie https://www.pinkieshop.pl/_foto/de_1423426861-1422461346-p1192257.jpg, cenowo super
musi pasowac do tego wozka,
https://akpolbaby.pl/11989-thickbox_default/wozek-spacerowy-enjoy-baby-design-czerwony.jpg

nie byc mini mini, ale jakas super duza tez nie musi byc, musi sie na pewno dac zawiesic na ramieniu i nie kosztowac wiecej niz 150 zl. Polecicie cos? a moze ktos ma te pinkie i mi napisze czy warto?
Obserwuj wątek
    • babybump Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 16:51
      Nie kupowałam żadnej torby do wózka. Wszystkie swoje torebki mam dosyć duże, więc po prostu używam to, co do tej pory. Mam haki i na niech zawieszam torbę. Wszystko, co mam zmieścić, to się zmieści.
      • bieniewicka Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 17:41
        Ja teraz żałuję zakupu torby skip hop duo deluxe. Nic tam się tak naprawdę nie mieści. Obecnie doceniam torbiche. którą miałam w zestawie z teutonią cosmo. Dla mnie najważniejsze jest to, żeby torba miała kilka przegródek i np kieszoenk wewnątrz żeby można było sobie wszystko dobrze umieścić i posegregować. Jak wygląda, sprawa pięciorzędna.
      • sfornarina Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 20:06
        Tez nie kupowalam zadnej smile
        Najpierw dlatego, ze wszystkie ladne zaczynaly sie na 350zl w gore, a jeszcze na glowe nie upadlam, by na nosidlo do pieluch tyle wydac.
        Potem chcialam kupic uzywana, ale... po dwoch miesiacach wozenia pieluch i ciucha na zmiane w pojemniku pod wozkiem poszlam po rozum do glowy i do mnie dotarlo, ze te torby to tylko dobrze wymarketingowany i zupelnie zbedny produkt smile
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 18:21
      A wózek nie ma torby? Ja mam torbę do kompletu z wózkiem i jestem z niej zadowolona smile
      • tomelanka Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 18:56
        Ten wózek nie ma, aktualnie używam torby od 2 w 1 ale mam nadzieję się jej jutro pozbyć razem z wózkiem. Przy dwójce dzieci zawsze jest co zabrać, torebki mam w wersji mikro tak na jednego pampersa wink a stricte damska torebka też nie bardzo bo będzie jej uzywal również maz, co nie znaczy ze jak mi wpadnie coś w oko w kwiatki to nie kupie wink
    • arya82 Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 19:33
      Zawsze polecalam pacapod, I wciaz polecam, ale to droga zabawa. O dziwo przy drugim dziecku wyroslam z torment stricte wozkowych, bo poprostu lubie no lubie moje wszelkie inne stylowe torebki I torby, ktore przez prawie dwa lata przysypala warstwa kurzuwink takze teraz mam haki I niemal kazda normalna torebka moze na nich zawisnac. Tym sposob em masz torbe, ktora naprawde moze Ci sie podobac, a jesli potrzebujesz segregacji albo Boisz sie, ze cos Ci sie rozleje etc, to swietnie sa do tego przezroczyste prostokatne kosmetyczki, rocznego rozmiaru. W jednej mozesz miec jedzonko, w innej zabawki, w jeszcze innej przewijanie, swietnie to ulatwia sprawe.
      • babybump Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 19:36
        Do organizacji mam coś takiego. i po prostu przekładam z torby do torby:
        www.amazon.co.uk/Insert-Purse-Bag-Organizer-Handbag/dp/B0062Z9MAQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1428946557&sr=8-6&keywords=bag+organizer
        • babybump Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 19:38
          A na pieluchy, chusteczki, itp. mam to (albo w torebce albo w koszu w wózku):
          www.amazon.co.uk/Munchkin-Designer-Change-Colours-Vary/dp/B003WVLZXK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1428946636&sr=8-2&keywords=munchkin+change+mat

I też łatwo przełożyć z torby do torby, albo do plecaka jak mam dziecko w chuście, czy nosidle.
          • tomelanka Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 19:51
            to rozejrze sie jeszcze za zwykla torba, a uchwyty mocujace obojetnie jakie? beda pasowac? moj zestaw to 4 pampersy, tetrowka, chusteczki, 1 majtki, 2 tshirty, 2 spodnie, 2 skarpety, 1 body, slomka, 2 mini zabawki. uzywam rowniez na wyjazdy czy jakies wyjscia, nie tylko stricte do wozka
            • arya82 Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 22:32
              Haki najlepsze sa np takie www.jojomamanbebe.co.uk/sp+2-pack-rotating-buggy-hooks-in-baby-car-travel-and-buggy-accessories+b1928
              A organizery np takie : cdn.nexternal.com/makeup/images/Clear-Bags.jpg
              Dlugo mialam takie wewnetrzne minitorby organizery z zestawu pacapod, ale teraz widze jak wygodne sa te przezroczyste I w roznych rozmiarach. Mozesz przekladac do kazdego rozmiaru torebki, miec ich ile chcesz I ukladac jak Ci wygodnie. Chcesz skoczyc do toalety przewinac dziecko, to nie musisz tachac calej torby tylko wyjmujesz taka jedna kosmetyczke z pampersami itd. Na codzien jest to swietnie rozwiazanie a szczegolnie sobie cenie w podrozy np samolotem, kiedy organizacja to sprawa zycia I smierci wink
            • babybump Re: jaka torba do wozka 13.04.15, 22:45
              Ja mam te haki:
              www.amazon.co.uk/Happy-Mummy-Hook-and-Stroll/dp/B00158DS0U/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1428957884&sr=1-1&keywords=mummy+hook

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka