4mama44 20.05.15, 20:13 Witam, czy moze ktos polecic strone na kupno miodu manuka- polskie sklepy internetowe . Jaki jest najlepszy tran dla dziecka, jaka marke wybrac? Dziekuje za pomoc i odpo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rulsanka Re: miod manuka i tran 21.05.15, 07:46 czy moze ktos polecic strone na kupno miodu manuka- polskie sklepy internetowe skorzystaj z gugla, a najlepiej kup polski miód, tylko niepodgrzewany Jaki jest najlepszy tran dla dziecka, jaka marke wybrac? Najlepsze są oleje roślinne, bo nie są zanieczyszczone truciznami, które kumulują się w rybach. Tłoczone na zimno nierafinowane oleje z lnu (najlepiej budwigowy), wiesiołka, ogórecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
marellakarola Re: miod manuka i tran 11.11.16, 17:51 Rulsanka, ciekawe co piszesz, że miód niepdogrzewany, nie wiedziałam. Niestety chyba nie ma info o tym na etykiecie. Ja kupuję od znajomych polski miód z Roztoczanskiego Parku Narodowego, jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: miod manuka i tran 21.05.15, 10:25 manukę kupiłam na necie (allegro) ale nie wiem czy dziecko go będzie chętnie jadło jest b. mocny i ma specyficzny zapach (jak by podwędzany) tak jak napisała osoba wczesnej - daj polski miód (np. możesz rozmieszać an wieczór łyżeczkę miodu ze szklanką przegotowanej wody i dać rano do picia z kilkoma kroplami cytryny) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: miod manuka i tran 11.11.16, 18:52 abrakadabra i czary mary.... daj zwyklego moidu..w cuda nie wierz... Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: miod manuka i tran 12.11.16, 22:56 Miód manuka jest bardzo niesmaczny. Ja jadłam tylko na ból gardła, bo on jest niejadalny po prostu. Wątpię, żeby dziecko chciało to jeść. A miód polecam z pasieki, a nie ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka_83 Re: miod manuka i tran 17.08.17, 12:10 Nie kupuje miodów manuka, bo nie wierzę w te cuda, która o nim wypisują. Poza tym skąd wiemy, na jakich terenach jest zbierany? Czy nie są to tereny skażone.....Najlepszy miód to nasz polski, najlepiej z pobliskiej pasieki, w żadnym wypadku nie ze sklepu. Co do tranów, to faktycznie Gal ma czyste trany, przebadane pod kątem obecności metali ciężkich! Ps. Zwolennicy tranów Gal mogą wziąć udział w konkursie fotograficznym, który właśnie trwa - www.gal.com.pl/konkurs-foto-2017/o-konkursie-2017.html Nagrody atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś